"Weekend" ocupa primul loc in topul Europa FM; The Motans si Delia peste 7 milioane de vizualizari
2017-03-31 19:37:54

Acum o luna, The Motans a revenit cu un nou single, primul din 2017. Piesa “Weekend” si este facuta in colaborare cu Delia, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi care a crezut foarte mult in acest nou proiect muzical.

Publicul a fost placut surprins de colaborarea dintre Delia si The Motans, iar “Weekend” a devenit din ce in ce mai ascultata. Melodia a fost compusa de The Motans si produsa de Alex Cotoi.

Saptamana aceasta, single-ul “Weekend” ocupa primul loc in topul Europa FM si are peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube.

Artistii au lansat si un making of cu imagini de la filmari, surprinzand o atmosfera placuta si amuzanta.

The Motans este Denis Roabes, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa-si urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an.

De curand, The Motans au sustinut un concert sold out in Bucuresti la The Vintage, unde fanii au venit in numar mare sa se bucure de muzica lor.

The Motans Live @ The Vintage

https://www.youtube.com/watch?v=7vJxpOxU_YM

The Motans vor sustine concerte in urmatoarea perioada:

-7 aprile, Cluj

-20 aprilie, Hard Rock Cafe Bucuresti

-21 aprilie, Iasi

-28 aprilie, Constanta

-29 aprilie, LOFT Bucuresti

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN

Asadar, acestea fiind spuse, va invit la cel putin unul din concerte, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *