White Lynx, un nou proiect Global Records, revine cu o nouă piesă în colaborare cu Emberlyon și Radu, "Let It Be"
2017-06-27 22:24:27

White Lynx revine cu o nouă piesă care se numește “Let It Be” în colaborare cu Emberlyon și Radu. Piesa este compusă de Andrei Prodan (White Lynx), iar versurile sunt compuse de el cu Emberlyon și Radu.

Emberlyon este născută în România, dar locuiește în Statele Unite de mulți ani, iar aceasta este prima piesă pe care o lansează ca artist.

White Lynx au lansat deja un prim single care se numeşte “Feel My Love” împreună cu Radu și Ivana.

Piesa a fost compusă de Andrei Prodan împreună cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins și Radu Fărcane, iar în ceea ce privește producția, Claudiu Ursache și Tomas Tonea.

White Lynx este un proiect din care face parte doar Andrei Prodan, care este și compozitor și va avea ca show live cu band.

Pentru a transmite mesajul acestei piese, White Lynx a ales două voci tinere și fresh Radu Fărcane (care deja a lansat două piese “Arde” și “Suflet tăcut”, artist Global Records) și Ivana (“Wanna Be One” si “Tomorrow”), ambii artiști Global Records.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Let It Be”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *