WIDY lanseaza cel mai recent single “Me das calor”! Tanara columbianca ajunge in Romania datorita lui Costi Ionita!
2016-04-18 12:22:06

Dupa o calatorie lunga de promovare prin mai multe tari din Statele Unite, unde a detinut o pozitie importanta in lista Billboard si reusind astfel sa fie invitata la programele cu cel mai mare rating reprezentand Columbia cu muzica sa, aceasta Barranquillera soseste in tara pentru a prezenta “ME DAS CALOR” compositie propie al artistei, care se afla sub productia lui Master Chris din Puerto Rico; unul dintre cei mai recunoscuti producatorii la nivel mondial, care a mai lucrat cu artisti internationali ca JBalvin, Farruko, si multi altii. WIDY s-a indragostit de Romania in momentul in care l-a cunoscut pe COSTI IONITA, producatorul piesei sale “TIA LE” cu care a mai colaborat in America.

“Me Das Calor” este o fuziune intre genul urban si genul pop care a caracterizat pe Widy de la inceputurile sale in industria muzicala, sunete care sunt completate de tinerete, prospetime, carisma si vocea unica a artistului.

Videoclipul a fost filmat in Bogota, Columbia, sub conducerea regizorului Albertini; Tratamentul clipului este o combinatie de performanta a artistului si multa coregrafie. Protagonistul este actorul american Jason Canela, care a participat la mai multe productii si telenovele. Pasiunea clipului se completeaza langa un grup select de dansatori care da esenta perfecta a ceea ce artistul vrea sa transmita.

Widy s-a nascut in Barranquilla si de mic copil demostreaza un mare interes in muzica.

a inceput formarea muzicala in cele mai prestigioase institutii muzicale ca Sophie Shear Studios si Brett Manning Studios, in care, de asemenea, a studiat si artista Miley Cyrus.

Radacini libaneze ale acestei barranquillera mostenit de la tatal sau, sunt evidente in aspectul sau exotice si in muzica sa, pentru ca stilul sau este definit intr-o fuziune unica a culturii si a sunetului; compozitiile sale sunt in limba engleza si spaniola, pentru a acoperi un public mai larg, creativitatea se extinde la actorie si dans, facand‐o un artist versatil.

Datorita talentului sau WIDY a fost invitata la cele mai mari emisiuni din Statele Unite, printre care: Despierta America, CNN in limba spaniola, si altele.

Tanara artista avanseaza cu pasi uriasi si este acum in vizorul diferitelor etichete ale tarilor europene. Lista ei de fanii continua sa creasca zilnic in retelele de socializare si fanii lor nu mai trebuie sa astepte pentru a vedea ultimul sau single­‐ul “Me Das Calor”, care este acum disponibil pe toate platformele digitale. “Widy” isi planifica lansarea primului album de studio, care va include hituri “Bang Bang”, “Baby, Baby”, “Tia Le” si, desigur, noul sau single “Me Das Calor”.

Asadar, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al indragitei Widy, “Me Das Calor”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *