Wild in Secret, alaturi de KADEBOSTANY si Valeria Stoica
2021-11-20 19:07:07

Talentatul Kadebostany revine în atenția noastră cu un nou single, sofistificat dar perfect pentru a fi ascultat în orice moment, Wild in Secret. Datorită versurilor, a interpretării pline de emoție a Valeriei și a producției meticulos pregătite, noua piesă reușește să aducă împreună folk-ul cu influențe estice de muzica electronică modernă.

Descrisă de către Kadebostany drept o melodie care “te face să plângi cu zâmbetul pe buze”, suntem siguri că va fi o piesă care va intra, ușor, atât în sufletul tău, cât și în cele mai dragi playlist-uri.

Sperăm ca tu să nu fii “somewhere lost in thousands of lies”, dar nici în căutările piesei pe magazinele digitale, așa că îți lăsăm aici link-ul către toate platformele: https://rtn.lnk.to/WildInSecret

KADEBOSTANY este producător și compozitor muzical. Artistul a captat rapid atenția cu stilul său unic de muzică pop, cu identitatea vizuală specială și cu spectacolele live colosale. Printre numeroasele single-uri celebre ale artistului se numără și „Castle in the Snow”, „Mind if I Stay”, „Early Morning Dreams”, „Save Me” sau noua versiune a lui Beyoncé „Crazy in Love” (folosită în 50 Shades of Grey); unele dintre acestea au apărut în Top 10 în peste 30 de țări.

Melodiile lui KADEBOSTANY au acumulat peste 1 miliard de stream-uri pe YouTube, iar artistul a ținut cel puțin 500 de spectacole live în peste 25 de țări în ultimii ani.

Valeria Stoica este o artistă indie-pop, iubitoare de natură, care își regăsește întotdeauna inspirația în aceasta. Primul single oficial al Valeriei, „Remember”, a fost o mare surpriză pentru ascultătorii români ai stilului indie-pop și reprezintă reperul carierei sale, mai exact începutul succesului ei internațional. Începând din acel moment, melodiile ei au ajuns în topurile muzicale din Europa și SUA. În 2019, artista a cântat la Electric Castle, alături de unii dintre cei mai mari artiști pe care scena internațională i-a cunoscut vreodată: Florence and the Machine, 30 Seconds to Mars, The Vaccines și mulți alții.

Anul trecut, Valeria a lansat primul său album – „I Don’t Like Roses”. Albumul este licențiat pe teritorii precum UK, Irlanda, Scandinavia și Italia, unde „Empty Air” a ajuns în Billboard-ul italian, a fost redată frecvent pe MTV Italy și la peste 30 de radio-uri italiene.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *