Willow a lansat piesa hover like a GODDESS
2022-08-16 18:13:15

„Orice femeie merită să fie venerată. Acest cântec este o odă pentru zeița din fiecare dintre noi” – Willow

WILLOW lansează luna viitoare cel de-al șaselea album “COPINGMECHANISM”, iar astazi, 5 august, a distribuit un nou single „hover like a GODDESS”.

Noul album urmează rapid celui de anul trecut “I feel EVERYTHING”, care a marcat debutul lui WILLOW în Hottest 100 de la triple j cu colaborarea cu Travis Barker „t r a n s p a r e n t s o u l”.
Acel album a îmbinat un sunet emo și pop-punk din anii ’00 renascut cu alt-RnB și rădăcinile hip hop ale lui WILLOW, dar COPINGMECHANISM promite să fie mai concentrat pe partea mai grea a sunetului ei.

“hover like a GODDESS” este o melodie care iese cu riff-uri agitate și tobe agitate, în contrast cu o pauză liniștitoare de chitară și strigătele dominante ale lui WILLOW: „Nu voi fi niciodată bine dacă nu vei fi al meu!”.

La 21 de ani, WILLOW și-a petrecut cea mai mare parte a vieții lucrând în industria muzicală și deseori făcând muzică cu nuanțe R&B care i-a susținut pregătirea vocală. Având mai mult timp ca niciodată pentru a experimenta procesul ei de scriere în ultimul an, ea a început să facă demo-uri și să scrie melodii care nu numai că i-au folosit abilitățile la chitară, dar care au fost profund inspirate de eroii ei și de muzica pe care a crescut ascultând-o. De la 3 la 7 ani, ea a însoțit trupa de nu-metal a mamei sale, Wicked Wisdom, în turneu. Trupa a avut voci rock puternice și chitare zdrobitoare, care au deschis calea pentru gusturile muzicale ale lui WILLOW, inclusiv My Chemical Romance, Paramore, Fall Out Boy și multe altele.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *