Wrs a câștigat finala Eurovision România 2022 și merge la Torino
2022-03-08 13:15:00

Finala Selecției Naționale Eurovision 2022 a fost un show de zile mari, unde wrs a fost starul serii printr-un show incendiar și un cântec exotic ce a reușit să cucerească inimile tuturor spectatorilor. Intrat cu numărul 10, momentul piesei “Llámame” l-a propulsat pe wrs pe prima poziție la sfărșitul jurizării, devenind reprezentantul României la Torino în concursul Eurovision ce are loc in perioada 10-14 mai.

“Sunt extrem de fericit și încă nu realizez întru totul ce s-a intamplat! Cu inima plină de bucurie, țin să mulțumesc tuturor oamenilor care m-au votat și care mi-au ținut pumnii. Noaptea de 5 martie reprezintă încununarea anilor mei de stat pe scenă, iar acum simt si mai mult că toată munca asta a meritat. Vreau să mulțumesc tuturor persoanelor impicate în concursul Eurovision, dar și în cariera mea. Ne vedem la Torino!” a declarat wrs după momentul său câștigător.

Cu puțin timp înainte de finală, wrs era dat drept favoritul incontestabil de fanii Eurovision de pe cel mai mare grup dedicat concursului – EUROVISION ROMANIA – care an de an analizează prestațiile concurenților și îi ajută cu sugestii. Totodată, WiwiBloggs – cea mai urmărită și apreciată publicație din lume dedicată concursului Eurovision – avea un sondaj unde fanii își puteau vota preferatul, iar wrs era pe poziția fruntașă la o diferență dublă față de locul doi.

Wrs este un artist multidisciplinar cu o viziune unică asupra artei, el fiind și propriul său regizor de videoclipuri. Înainte de a face pasul în față ca vocalist, a fost dansator pentru alți artiști sau televiziuni. În 2015 era implicat în trupa SHOT, astfel începându-și cariera muzicală. Doi ani mai târziu părășește proiectul pentru a merge în Londra unde și-a perfectat abilitățile de compozitor. În 2020 semnează cu Global Records, iar de atunci nu s-a oprit o zi din pasiunea lui și a lansat în continuu. Printre piese amintim: “Tsunami”, “Amore”, “why”, “la răsărit”, iar lista poate continua. Wrs este un artist ce poate fi auzit și la radio, piesa “Amore” este Top 10 Radio România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *