wrs revine cu nou single - Tsunami
2021-10-04 21:30:00

După succesul avut cu „Amore”, track ce a cucerit topurile de specialitate din Turcia, Bulgaria și România, wrs revine cu un nou single: „Tsumani”. Piesa prezintă elemente de deep-house specifice stilului ce l-au consacrat pe artist care, alături de versurile în limba engleză și spaniolă, te duc cu gândul la vibe-ul verii.

„Am așteptat cu nerăbdare lansarea <<Tsunami>>, ce vine ca o continuare a piesei <<Amore>>. M-a surprins atât de plăcut felul în care oamenii au îmbrățișat noul meu sound, iar acum îmi doresc ca <<Tsunami>> să depășească așteptările voastre. În sufletul meu relaxul verii continuă și vreau să vă transmit asta și vouă, să petrecem pe piesa mea așteptând la semafor, la muncă, ori trebaluind prin casă. Sper ca muzica mea să vă facă să uitați de stresul vieții cotidiene.”

Tsunami este una dintre piesele scrise de wrs alături de Alexandru Turcu, unde producția finală poartă amprenta lui Alexandru Turcu alături de Costel Dominteanu.

Spiritul liber și versatilitatea artistică a lui wrs se pot observa și din videoclipul piesei. Vizualul clipului se axează pe trăsăturile masculine și pe expresivitatea mișcărilor lui wrs. Montajul și edit-ul final au fost realizate de wrs.

Andrei Ursu, cunoscut ca wrs, este unul dintre cei mai talentați artiști din portofoliul Global Records, pentru care pasiunea pentru artă nu are limite: de la dans, la producție muzicală și video. Artistul a debutat odată cu piesa „why”, care a strâns peste un milion de vizualizări pe YouTube și 400 mii de stream-uri pe Spotify. De asemenea, lansarea „Amore” feat. Ilkan Gunuc, a dominat top-urile de radio din Bulgaria și Turcia, în timp ce în România piesa a fost prezentă pe cele mai ascultate radiouri și a stat cinci săptămâni în Top 10 Radio Airplay.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *