XCarla Maria lansează Așa O Fată
2022-05-06 17:45:00

XCarla Maria lanseză primul single din cariera sa muzicală: „Așa O Fată”. Cu o voce ce te atinge încă de la primele acorduri, tânăra artistă promite multe în industria muzicală, iar împreună cu DeMoga Music vor urma noi povești muzicale. O coproducție DeMoga Music și Cat Music, „Așa O Fată” este o piesă despre alegeri și noi începuturi, iar pe TikTok a devenit deja dedicația perfectă pentru foști iubiți.

Compusă și produsă de către Marius Moga, Ștefan Ioniță, Marius Mirică și Teodora Sava în studiourile DeMoga Music, „Așa O Fată” vine cu un sound catchy, iar versurile au devenit deja vocea tuturor fetelor. Prin text și muzică, piesa surprinde sentimentele pe care un îndrăgostit le are atunci când trece printr-o despărțire recentă, iar mesajul este unul empowering.

„Piesa «Așa o fată» a luat naștere în urma unei perioade mai dificile din viața mea și este un imn pentru toate fetele, mai ales că este foarte personală și știu că se vor regăsi multe în versurile ei. Mesajul piesei este despre a avea curajul să pună piciorul în prag și să elimine toxicitatea din viața lor. Toate putem fi «The IT girl», ne trebuie doar un boost de încredere”, spune XCarla Maria.

Videoclipul piesei a fost filmat pe setul Ireal.ro, în regia lui Guzinki, iar montajul a fost făcut de Marian Ene. Artista adresează problema despărțirii printr-o perspectivă degajată, playful și vine cu o atitudine încrezătoare. Styling-ul super hot ce completează conceptul clipului a fost realizat de Ovidiu Buta. Atât povestea, cât și producția conturează personalitatea muzicală a cântăreței.

„XCarla Maria este un Superstar în devenire, are pachetul complet de voce, imagine și etică profesională, plus echipa DeMoga Music în spate, unde cu toții lucrăm în studio să găsim cele mai bune piese și concepte”, spune Marius Moga.

XCarla Maria (Carla Bâtoancă) este fostă concurentă SuperStar România. Timbrul ei vocal deosebit, atitudinea încrezătoare și carisma au făcut-o să fie una dintre cele mai iubite concurente din cadrul emisiunii. La fiecare apariție pe scenă, XCarla Maria a reușit să ridice mereu publicul în picioare prin energia și prestația sa scenică.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *