Xonia dezvăluie coregrafia piesei „Slow“! (video)
2015-07-20 13:53:49

5Xonia12101

Xonia este cu siguranţă artista momentului! După ce în urmă cu o lună lansa „Slow“, o piesă nouă, care sună la fel de über – sexy, aşa cum ne-a obişnuit artista până acum, Xonia te invață cum se dansează „Slow“.

Artista a pregătit o surpriză frumoasă şi senzuală tuturor fanilor ei şi a filmat special un videoclip în care îţi prezintă exclusiv şi pas cu pas întreaga coregrafie creată şi gândită pentru noua ei piesă, „Slow“.

Iata aici pasii de dans! Ce parere aveti? Dupa ce ati invatat coregrafia va astept sa-mi spuneti daca a fost grea sau nu. Spor!

Cu siguranţă ai ascultat deja piesa „Slow“ şi te-ai îndrăgostit de ritmurile ei senzuale şi de beat-ul incitant! Produsă de Fly Records, noua piesă „Slow“ a Xoniei poate fi interpretată ca o invitaţie foarte îndrăzneaţă la iubire şi care parcă te provoacă să te laşi pradă sentimentelor şi să te dezlănţui pe ringul de dans. Aşadar, coregrafia care însoţeşte piesa nu putea fi imaginată decât în acelaşi registru incendiar, nu?

Versurile caliente, sound-ul incitant cu un puternic touch latino, acordurile spontane de trompetă care vin să întărească senzaţiile tari pe care ţi le stârneşte piesa, toate aceste detalii bine puse la punct te învăluie fermecător, ca într-un joc suav între doi iubiţi care nu mai au răbdare până se văd sau se ating. Cadrele incitante care se derulează în videoclip se corelează perfectu cu dansul apetisant al Xoniei, iar toate aceste detalii completează perfect piesa.

În plus, acum, când ai la dispoziţie noul videoclip în care Xonia îţi detaliază de-a fir a păr întreaga coregrafie din hit-ul „Slow“, ai toate şansele să înveţi pe dinafară paşii în ritmuri dance.

Gândită de regizorul Khaled Mokhtar, povestea piesei „Slow“ îţi prezintă un scenariu dintr-un basm modern şi care sună ca o invitaţie duioasă, dar totodată fermă la iubire. Vocea deloc inocentă a Xoniei şi coregrafia ei fermecătoare îţi stârnesc imaginaţia şi îţi creează o stare pozitivă din care nu ai mai vrea să te desprinzi. „Kill me, drive me crazy, slow“ sunt cuvinte care au devenit între timp un fel de laitmotiv al piesei şi care te îndeamnă să iubeşti necondiţionat şi cu pasiune. Noul clip dance „Slow“ îţi incită imaginaţia – tu te laşi dus de val?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *