Yabee, premiul pentru "Cel Mai Promitator Artist Roman" la Gala Premiilor En Moda din Cipru
2017-05-30 19:01:25

Saptamana trecuta, Republica Turca a Ciprului de Nord a gazduit Gala Premiilor En Moda, unde artisti din toate colturile lumii au fost premiati pentru performantele deosebite in industria muzicala. Printre castigatori s-au numarat: Faydee (Cel Mai Bun Artist din Australia), Adam Clay (Cel Mai Bun Artist din Italia), Mohombi (Cel Mai Bun Artist International), dar si romanca Yabee, care a primit trofeul pentrul Cel Mai Promitator Artist Roman.

“Gala Premiilor En Moda a reprezentat pentru mine o experienta de neuitat. Am cantat pe aceeasi scena cu artisti mari, precum Faydee si Mohombi, si am primit si un premiu la care nu m-as fi asteptat vreodata. Am avut mari emotii la inceput, insa inca din avion Faydee m-a imbarbatat si mi-a dat foarte multe sfaturi. Pot spune ca experienta traita in Cipru a fost un vis devenit realitate”, a declarat artista.

Yabee a lansat single-ul ei de debut, “Let me down”, in luna aprilie, sub egida Blackjack Records, piesa care s-a bucurat de un feedback excelent inca de la inceput.

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu drag cu impresiile voastre. Enjoy!


0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *