YEИDRY face echipa cu J. Balvin pentru noua piesa "Instinto"
2021-11-21 17:54:49

YEИDRY face echipa cu J. Balvin pentru piesa “Instinto”. Melodia a fost produsa de Lexus & Keityn, care a mai lucrat cu Karol G, Sebastian Yatra si J. Balvin.

“Instinto” este debutul reggaeton a lui YEИDRY. Aceasta este o cantareata cu origini italiene si columbiene. Noua piesa confirma talentul acesteia prin modul in care trece de barierele genurilor muzicale, dar si a limbii.

“Melodia este despre un barbat si o femeie, care tanjesc dupa o iubire adevarata, acestia isi urmeaza instinctele, fiind atrasi unul fata de celelalt atat emotional, cat si fizic. Dar, in final, acestia nu actioneaza conform sentimentelor si se despart”, a declarat YEИDRY despre mesajul piesei.

Videoclipul a fost realizat de José Emilio Sagaró, care a mai lucrat cu Karol G, Anuel si Romeo Santos, si a fost filmat in New York City.

In septembrie, YEИDRY si-a facut debutul la un festival din Statele Unite ale Americii, concertand la Austin City Limits. Luna trecuta, aceasta a canta impreuna cu Mary J. Blige si Jazmine Sullivan la Apollo Theatre in Harlem, New York. Saptamana aceasta, artista va concerta la Corona Capital Music Festival in Mexic, dar si la festivalul Isle of Light in Republica Dominicana in martie 2022. Artista a fost laudata de publicatii importante precum, Billboard, Pitchfork, SPIN si Remezcla.

J. Balvin este ambasadorul global al reggaeton-ului, castigand de 5 ori LATIN GRAMMY si fiind unul dintre cei mai ascultati artisti din lume, Top 10 in 11 tari pe Spoitfy si Top 10 in 14 tari pe Apple Music. Artistul are cele mai multe #1 in Latin Airplay charts, iar piesa “One Day” impreuna cu Dua Lipa, Bad Bunny si Tainy are peste 900 milioane de stream-uri si este certificata cu discul de diamant. J. Balvin reprezinta “la nueva escuela”, fiind cea mai importanta voce din lumea reggaeton-ului. Cel mai recent album, “Jose”, include hit-urile: “Qué Más Pues?” impreuna cu María Becerra, “Que Locura” si “In Da Getto” cu Skrillex. “In Da Getto” a fost a 31-a piesa a artistului ce ajunge pe primul loc in Latin Airplay.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *