Yeat a lansat albumul "2093(Phase 2)"
2024-02-25 20:53:54

Yeat a lansat albumul “2093 (Phase 2)”. Materialul 2093 intră în a doua etapă cu adăugarea a două piese noi – “As We Speak” cu Drake și „Never quit”.
„As We Speak” reprezintă a doua oară când Drake și Yeat fac echipă oficial pentru a colabora, prima fiind „IDGAF” de pe albumul lui Drake, For All The Dogs. Cântecul, care a fost un hit instantaneu, nu numai că a debutat pe locul 1 în Billboard Global 200, ci și pe locul 1 la nivel global atât pe Spotify, cât și pe Apple Music.
Pe lângă apariția de superstar a lui Drake, 2093 este punctat de și mai multe colaborări emblematice, inclusiv Future și Lil Wayne. În 2093, Yeat ajunge la un sunet și mai experimental pe parcursul celor 24 de piese, demonstrând că nu poate fi definit de un gen, în timp ce își continuă ascensiunea către superstar. 2093 a fost unul dintre cele mai așteptate albume ale senzației rap până în prezent, dar acum așteptarea s-a încheiat în sfârșit, deoarece Yeat catapultează lumea în viitor, unde își ia locul ca CEO.

Teasing-ul pentru 2093 a început în toamna anului trecut, când s-a născut Lyfestyle Corporation, o distopie utilitară stabilită în anul 2093, guvernată de Yeat în calitate de CEO. Începând cu videoclipuri ciudate asemănătoare propagandei care prezintă toate modurile în care viitorul lui Yeat promite o „viață mai bună”, a devenit rapid evident că plănuia ceva masiv. Pe măsură ce lumea din jurul Lyfestyle Corporation a continuat să crească, proiecțiile care avertizează că „2093 se apropie” au apărut pe repere emblematice din întreaga lume – inclusiv Big Ben din Londra, Arcul de Triumf din Paris și, cel mai recent, un crop circle chiar lângă Kansas City, MO. Ultimul videoclip Lyfestyle Corporation a apărut săptămâna aceasta alături de anunțul oficial al albumului lui Yeat, promițând fanilor că CEO-ul lor „te aude” „știe ce vrei” și că „răbdarea și loialitatea lor vor fi răsplătite”. Acum, 2093 a sosit în sfârșit, vezi mai jos lista completă de melodii.

2093 (P2) Track-list:

Psycho CEO
Power Trip
Breathe
Morë
Bought The Earth
Nothing Change
As We Speak (Ft. Drake)
U Should Know
Lyfestylë (with Lil Wayne)
ILUV
Tell më
Shade
Never quit
Keep Pushin
Riot & Set it off
Team ceo
2093
Stand On It (with Future)
Familia
Mr. Inbetweenit
Psychocainë
Run Thëy Mouth
If We Being Rëal
1093

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *