Yeat a lansat albumul Afterlyfe
2023-02-26 20:30:43

 Yeat a lansat albumul “Afterlyfe”. Condus de „Shmunk”, o colaborare de netăgăduit cu YoungBoy Never Broke Again, proiectul de 22 de piese reia de unde a plecat proiectul anterior al lui Yeat, Lyfë, în timp ce își extinde talentul și ajunge la un sunet și mai experimental.
Evidențiat cu melodii neclare și versuri ascuțite, acest album este dovada că Yeat nu poate fi definit printr-un gen sau un stil singular. AfterLyfë consolidează versatilitatea vedetei în devenire, deoarece el rămâne unul dintre cei mai interesanți artiști ai momentului.

Cu titluri precum „No morë talk”, „Bëttr 0ff” și „Hëavyweight”, AftërLyfe este evoluția Lyfë – bătăile hipnotice sunt combinate cu inflexiunile vocale distinctive ale lui Yeat. Un exemplu perfect este single-ul „Shmunk”, care îl reunește pe rapper cu NBA YoungBoy. Colaboratorii și-au unit anterior forțele pentru hit-ul din 2022 „I Don’t Text Back”.

AftërLyfe sosește exact la timp pentru turneul nord-american al lui Yeat din 2023, care începe pe 4 martie în Detroit, MI și continuă pentru încă 23 de spectacole, în timp ce acesta traversează țara cu spectacolul său, oprindu-se în toate orașele mari, inclusiv New York, Atlanta, Philadelphia, Boston, San Francisco și Los Angeles.

Doar câteva luni mai târziu, Yeat va călători în Europa pentru a cânta la 5 festivaluri de vară, răspândite pe tot continentul. El a fost deja anunțat pentru Wireless Fest din Londra, Marea Britanie și Openair Frauenfeld din Fraunfeld, Elveția. Luni, 27 februarie, va fi un anunț cu privire la prestația sa la un renumit festival hip-hop din Germania. Celelalte două festivaluri vor fi anunțate în săptămânile următoare

Yeat începe 2023 cu același elan cu care a încheiat în 2022. Lyfë din septembrie a debutat pe locul 10 în Billboard 200, făcându-l al doilea debut în top 10 din 2022. Proiectul a câștigat recenzii excelente de la VULTURE, BILLBOARD. Tânărul de 22 de ani s-a bucurat și de un moment viral cu Minions: The Rise of Gru contribuția la coloana sonoră „Rich Minion”.

După ce a reușit în 2021, când „Gët Busy” a explodat pe TikTok, Yeat a fost lăudat de Drake, Lil Uzi Vert și Young Thug – și a adunat rapid statistici demne de superstar. În 2022, a înregistrat peste două miliarde de stream-uri și a vândut peste 2,1 milioane de albume la nivel global. Odată cu sosirea lui AftërLyfe și a turneului său, acele numere – și vedeta lui Yeat – sunt destinate să crească și mai mult.

AftërLyfe Tracklist

1. No morë talk
2. Shmunk (feat. YoungBoy Never Broke Again)
3. Bëttr 0ff
4. Rav3 p4rty (feat. Kranky Kranky)
5. Nun id change
6. Woa…!
7. Now (feat. Luh geeky)
8. Slamm
9. 7 nightz
10. Mëan feen (feat. Kranky Kranky)
11. How it go
12. Sum 2 do
13. Back up
14. Split
15. Bad bënd / DëMON
16. Hëavyweight
17. Watch
18. Shhhh
19. Back homë
20. Type monëy
21. Dëmon tied
22. Mysëlf

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *