Yeat a lansat EP-ul LYFË
2022-09-10 20:48:23

Yeat a lansat EP-ul „LYFË”. Proiectul foarte așteptat a starnit curiozitatea fanilor inca de când Yeat a început sa prezinte lansarea la începutul acestei veri, atrăgând atenția lui VULTURE și LA TIMES, care au remarcat LYFË drept unul dintre cele mai interesante proiecte viitoare în această toamnă. Cu single-ul principal „Talk” și „Flawlëss”, o colaborare zguduitoare cu Lil Uzi Vert, setul de 12 piese se bazează pe impulsul 2 Alivë din 2022 și confirmă statutul lui Yeat ca una dintre cele mai rapide stele în ascensiune din acest an.

De la „Talk” profund personal, care îl găsește pe Yeat cântând despre ambițiile sale de carieră asupra ritmurilor puternic distorsionate ale lui BYNX, până la imnul „Flawlëss” cu Vert, LYFË prezintă amploarea talentului tânărului de 22 de ani.
LYFË este un alt semn al unui an de succes care l-a găsit pe Yeat depășind 1 miliard de stream-uri Spotify și scriind o melodie special pentru Minions: The Rise of Gru, coloana sonoră, „Rich Minion”, care a dat naștere tendinței Gentleminions care i-a găsit pe fani purtând ținute formale pentru a vedea filmul în cinematografe. Înainte de asta a apărut aclamatul album 2 Alivë a debutat pe locul 6 în Billboard Top 200 și a generat peste 500 de milioane de stream-uri numai în SUA.
Anul acesta, Yeat a lansat și 2 Alivë (Geëk Pack) care conține nouă piese noi și a pornit într-un turneu sold-out în America de Nord, care a inclus trei nopți la faimosul Fonda Theatre din Los Angeles.

LYFË Track Listing:
Flawlëss ft Lil Uzi Vert
Up off X
Out thë way
Wat it feel lykë
Got it all
Can’t stop it
Krank
Talk
Comë on
Systëm
Holy 1
Killin ëm

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *