Yeat a lansat piesa bigger thën everything
2023-08-16 20:29:14

Yeat a lansat piesa “bigger thën everything”. Astăzi, proaspăt ieșit din setul său de neuitat de la Festivalul Wireless de la Londra, fenomenul rap Yeat revine cu un nou single „bigger thën everything”. Piesa explozivă vine alături de un videoclip muzical la fel de palpitant regizat de Cole Bennett.

„bigger thën everything” vine în urma lui AftërLyfe, aclamatul album al lui Yeat de la începutul acestui an, care îmbină ritmuri hipnotice, asemănătoare transelor, cu inflexiuni vocale distinctive. AftërLyfe a marcat cel mai bun album de debut al lui Yeat până în prezent, pe locul 4 în topul Billboard 200. Acumulând 30 de milioane de stream-uri globale numai în primele 24 de ore, lansarea albumului a fost, de asemenea, cea mai mare zi de streaming a lui Yeat pentru întregul său catalog, cu un total uimitor de 60 de milioane de stream-uri combinate. AftërLyfe marchează a treia intrare a lui Yeat în Top 10, cu proiectele anterioare Up 2 Me pe locul 6 și Lyfë pe locul 10.

După ce hit-ul viral „Gët Busy” a explodat, Yeat a câștigat aprecieri de la nume importante din hip-hop precum Drake, Lil Uzi Vert și Young Thug, a adunat rapid statistici demne de superstar. În 2022, a înregistrat peste 2 miliarde de stream-uri, albumul 2 Alive și EP-ul Lyfe au debutat fiecare în primele zece din Billboard 200.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *