Yeat face echipă cu Young Thug pentru My Wrist
2023-05-26 20:08:29

Yeat face echipă cu Young Thug pentru “My Wrist”. Produsă de Pi’erre Bourne, piesa îmbină disonanța și distorsiunea într-un ritm netăgăduit, în timp ce Thug și Yeat trec prin versurile lor.

„My Wrist” vine după AftërLyfe, aclamatul album al lui Yeat de la începutul acestui an. Albumul cu recorduri a marcat cel mai bun album de debut al lui Yeat până în prezent, pe locul 4 în topul Billboard 200. Primind un impresionant 30 de milioane de stream-uri globale numai în primele 24 de ore, lansarea albumului a fost, de asemenea, cea mai mare zi de streaming a lui Yeat pentru întregul său catalog, cu un total uimitor de 60 de milioane de stream-uri combinate. Proiectul de succes, care are în prezent toate cele 22 de piese depășind 1 milion de stream-uri pe Spotify, a vândut aproape 55.000 de unități echivalente de album în prima sa săptămână de la lansare.

După ce a reușit în 2021, când „Gët Busy” a explodat pe TikTok, Yeat a câștigat laude de la Drake, Lil Uzi Vert și Young Thug – și a adunat rapid statistici demne de superstar. În 2022, a înregistrat peste două miliarde de stream-uri și a vândut peste 2,1 albume la nivel global.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *