Yoyo feat. Like Chocolate - Pe Umerii Mei
2015-12-09 17:03:26

Dupa succesul avut cu piesa „Ma sting”, un featuring cu Dianna Rotaru, Yoyo revine in atentia publicului cu o noua colaborare, de data aceasta cu Like Chocolate. Piesa se numeste „Pe umerii mei” si vorbeste despre problemele pe care fiecare dintre noi le avem de-a lungul vietii, dar pe care reusim sa le depasim de fiecare data.

“Pe umerii mei” este o piesa de actualitate, realizata in studiourile „Lanoy Production”, in colaborare cu Like Chocolate. Pe umerii mei, pe umerii tuturor apasa problemele. Putem alege drumul potrivit pentru a razbate, pentru a trece peste ele. Mesajul acestei piese este sa nu ne lasam coplesiti, oricat de greu ne-ar fi in acele momente. Pana la urma…Putem invinge!”, ne-a declarat Yoyo.

„Sunt o persoana complexa si imi place diversitatea, motiv pentru care ador colaborarile! Pe Yoyo am apreciat-o de cand am vazut-o la „Next Star” unde prestatia ei rap m-a captivat! Asa a ajuns sa semneze cu „Live Artist” si sa faca parte din echipa noastra! Este o pustoaica foarte talentata, ambitioasa, cu un caracter foarte puternic si matur! Aceasta colaborare a venit de la sine, fara sa o planificam! „Lanoy Production” a compus aceasta piesa pentru ea, iar eu i-am cantat refrenul, apoi totul s-a legat! Ne-a placut foarte mult cum ne-am completat si ne-am gandit sa va aratam si voua rezultatul final! “Pe umerii mei” este o piesa serioasa, cu mesaj social, in care sunt sigura ca va veti regasi cu totii!”, a adaugat Like Chocolate.

Yoyo, pe numele ei real Daniela Negoita, are 14 ani si in urma cu doi ani s-a facut remarcata in cadrul emisiunii „Next Star”, unde a iesit finalista, ea fiind numita de juriu „Eminem de Romania”.

Haideti sa ascultam noul single al tinerei talentate, Yoyo, “Pe Umerii Mei”, un featuring cu Like Chocolate, apoi va astept cu impresii. Listen!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *