Yssa și John Românu lansează videoclipul “Ți-aduci aminte”
2020-11-23 19:28:36

Yssa, solista cunoscută pentru Hitul “Tu și eu” care a strâns aproape 6 milioane de vizualizări pe Youtube, lansează single-ul și videoclipul “Ți-aduci aminte”. Piesa reprezintă o colaborare chiar cu iubitul ei, John Romanu, fost concurent a două show-uri de televiziune foarte cunoscute. “Ți-aduci aminte” este compusă chiar de John, iar videoclipul, filmat pe litoralul românesc este regizat de Alex Marica (Călătorie Magică).

,,Piesa se adresează publicului larg, respectiv tuturor oamenilor care au experimentat dificultăți în relațiile de dragoste. M-a atras incă de la început emoția din cântec, greutatea versurilor și mesajul sensibil care atinge chiar și cea mai pietrificată inimă. Am înregistrat-o cu multă pasiune, așteptând cu nerăbdare lansarea ei” a declarat Yssa.

,,Să cânți cu oameni cu care ai chimie este un privilegiu, în mod special dacă acea persoană este iubita ta! Piesa “Ți-aduci aminte” s-a născut în urmă cu vreo 4-5 ani, și abia acum realizez că a așteptat să vină momentul și contextul potrivit. Sunt de părere că muzica nu e a noastră, a compozitorilor, așa cum acest cântec nu e al nostru. Ci e al celor care îl primesc și îl simt. Uită-te la un compozitor ca la un mesager care primește o emoție, o șlefuiește și o dăruieste mai departe înspre a fi simțită. Mă bucur enorm că impreună cu Yssa am reușit să dăm viată acestei piese”, adăugat John Romanu.

“Ți-aduci aminte” este a doua piesă a Yssei compusă de John Romanu, după “Zi din noaptea mea”, lansată în luna Mai.

Yssa este absolventă a Colegiului Național Sfântul Sava din București și studentă la Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Politehnice, fiind prima pe Facultate și beneficiind de 3 Burse, printre care și cea de Performanță.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *