Yung Gravy a lansat albumul Marvelous
2022-10-29 17:10:32

Yung Gravy a lansat albumul „Marvelous”. Proiectul inițiază cea mai importantă, mai îndrăzneață și cea mai bună epocă a lui Gravy de până acum. El face echipă cu cel mai apropiat prieten și colaborator frecvent bbno$ pentru „Isn’t It Just Marvelous”, Ishdarr pentru „Sugar Mama” și TrippyThaKid pentru „Steppin On The Beat”.

Luna trecută, el a deschis calea pentru Marvelous cu „C’est La Vie” [feat. bbno$ și Rich Brian]. A avut deja 5,7 milioane de stream-uri pe Spotify și a câștigat aprecieri entuziaste din partea criticilor.
El continuă să valorifice succesul single-ului principal al albumului, „Betty (Get Money)”. Acesta a fost deja certificat cu discul aur în Statele Unite și Canada, pe lângă faptul că a generat peste 200 de milioane de stream-uri globale, inclusiv 24 de milioane de vizionări YouTube. În plus, a devenit primul său Top 10 în Billboard Hot Rap Songs Chart și a ajuns în Top 30 din Hot 100 – o altă premieră. Dominând undele, a ajuns în Top 20 la Rhythmic Airplay și Pop Airplay. Billboard a menționat că „Betty (Get Money)” „marchează noi cote maxime pentru Yung Gravy”. „Betty (Get Money)” este un banger care unește generații, produs de Dillon Francis, Dwilly și Popnick. Pe piesă, Gravy reaprinde refrenul clasic al piesei „Never Gonna Give You Up” a lui Rick Astley (și sintetizatoarele sale iconice).

În plus, a susținut o interpretare uimitoare a acestui imn la pre-show-ul MTV VMA și a urcat și pe scena la Jimmy Kimmel LIVE! cu „Betty (obține bani).”

Numai în acest an, Gravy nu a făcut decât să-și accelereze ascensiunea fulgerătoare. A fost co-titul unui turneu masiv cu Dillon Francis și a lansat EP-ul Cake & Cognac. În plus, a cântat pe arene pline cu Limp Bizkit. De asemenea, a produs până acum o serie de piese de platină și aur certificate RIAA.

Marvelous Tracklisting

Isn’t It Just Marvelous [feat. bbno$]
soiree!
Mrs. Worldwide
Sugar Mama [feat. Ishdarr]
bussin!
Betty (Get Money)
Smells Like Money
where They At!
Dancing In The Rain
Steakhouse
C’Est La Vie [feat. bbno$ and Rich Brian]
Run Me My Money
Stepping On The Beat [feat. TrippyThaKid]
Hot Tub
Skiing In Japan Freestyle

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *