Yungblud a lansat Lowlife
2023-06-12 12:20:38

Yungblud a lansat “Lowlife”. Călătoria lui vertiginoasă prin cosmosul alternativ continuă, „Lowlife” marcând o nouă eră nouă – vizual, sonor și creativ – pentru artistul care a devenit fără îndoială vocea Gen-Z, folosind muzica sa pentru a uni și a împuternici tineretul.
„Lowlife” este poate cea mai sinceră creație a lui YUNGBLUD de până acum. Livrat cu pasiune, este un imn energic, rebel și încărcat, care îmbină melodii extreme, linii de bas puternice și versuri brute și vulnerabile. Acesta marchează începutul unei schimbări sonore și creative care îl vede pe YUNGBLUD revenind la rădăcinile sale alternative, asumându-și, de asemenea, riscuri creative cu o producție ciudată, dar detaliată.

Vorbind despre piesă, YUNGBLUD dezvăluie: „Am scris „Lowlife” pentru că pur și simplu nu voiam să părăsesc casa mea. Eram sătul de oameni, de jocuri, de mine, de prietenii mei, oricând făceam ceva, un idiot avea o părere despre asta. Ce ar trebui să fac sau să fiu. Adevărul este că uneori nu am vrut să fiu nimic, am vrut să fiu nimic. Eram nemulțumit și aveam poftă de un fel de plictiseală. Tipul de plictiseală în care stai în casa ta, în aceleași cearșafuri și te uiți la televizor, așa că am scris un cântec despre asta.”

A intrat în studio cu producătorul Paul Meany fără referințe sau idee preconcepută a rezultatului. El spune: „Nu am intrat în studio intenționat să fac ceva de genul „Close To Me” sau „Born This Way” sau „Life On Mars”. Începem cu o idee nouă de fiecare dată, aduceam un ritm și vedem ce naiba se întâmplă.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *