Yungblud a lansat single-ul "Fleabag"
2021-08-23 19:03:55

Rockstar-ul YUNGBLUD a lansat piesa “fleabag”, o melodie pe care a scris-o într-un moment foarte întunecat al vieții sale, când o mulțime de oameni din jur aveau o așteptare cu privire la ceea ce ar trebui să fie.

„Când toți ceilalți au o așteptare a ceea ce ar trebui să fii sau au propria lor versiune a adevărului tău, se încurcă cu creierul tău pentru că începi să te gândești că poate au dreptate, poate ei știu ce este mai bine pentru mine, poate că ar trebui să schimb cine sunt, dar în cele din urmă cred până la baza mea – este fundamentul pe care mi-am construit întreaga mea ideologie, că exprimarea de sine și dreptul de a fi necondiționat este cel mai bun lucru pe care îl poți fi. Nimeni nu ar trebui să stabilească modul în care te exprimi în afară de TINE. Ești genial, ești frumos, ești individual doar prin respirație. Acest cântec este o lovitură înapoi. O lovitură înapoi împotriva lumii, o lovitură înapoi împotriva prietenilor mei, împotriva familiei mele și a unora dintre fanii mei. Sunt cine sunt, tot ce vreau să fac este să răspândesc dragostea și să conduc cu inima mea. Mereu le-am spus oamenilor să fie ei înșiși, uneori trebuie să-mi aduc aminte și eu de acel mesaj.

YUNGBLUD a fost, de asemenea, încoronat câștigător MTV Push: Ones to Watch la începutul anului 2020 și a câștigat „Cel mai bun videoclip muzical” la premiile NME din februarie 2020 și Cel mai bun artist la MTV EMA, din 2020.

Născut în Yorkshire, Anglia, YUNGBLUD (alias Dominic Harrison) este un multi-instrumentist care a luat pentru prima dată o chitară la doi ani și a început să scrie propriile sale melodii la vârsta de 10 ani. Artistul, în vârstă de 23 de ani, este cunoscut pentru că și-a exprimat ceea ce simte sunt preocupări majore pentru generația sa, folosindu-și muzica pentru a uni și împuternici tinerii de astăzi.

De-a lungul anilor, YUNGBLUD a cântat la show-uri sold-out în peste 20 de țări și la unele dintre cele mai mari festivaluri din lume, inclusiv Austin City Limits, Life Is Beautiful, Lollapalooza, Reading și Leeds Festivaluri și Vans Warped Tour. YUNGBLUD a lansat albumul „weird!” pe 4 decembrie 2020, care a debutat pe locul 1 în topul oficial din Marea Britanie, după ce a acumulat 39.000 de vânzări în prima săptămână.

În toamna anului 2020, a lansat The YUNGBLUD Podcast pe BBC Sounds, unde întâlnește tineri fani care se apropie de momente de cotitură în viața lor, pentru a discuta subiecte și probleme care afectează tinerii de astăzi, fie că este vorba de gen, sexualitate, identitate, griji legate de bani, prietenii, stilul sau sănătatea mentală. YUNGBLUD are acum peste 10 milioane de ascultători lunar, pe Spotify, și peste 1,4 miliarde de stream-uri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *