YUNGBLUD a lansat single-ul The Funeral
2022-03-12 08:23:00

Ieri, 11 martie 2022, rockstarul din Marea Britanie, YUNGBLUD, a lansat single-ul „The Funeral”. Piesa vine însoțită și de videoclipul muzical, în care își fac apariția și legendarii Ozzy & Sharon Osbourne.

Premiera videoclipului a fost transmisă live pe MTV Live, MTVU și pe toate posturile MTV la nivel mondial, precum și pe billboard-ul Paramount din Times Square.

„Mi-am petrecut ultimele 18 luni încercând să înțeleg cine vreau să fiu cu adevărat. Chiar m-am simțit puțin ipocrit în ultima perioadă. Timp de 4 ani, le-am spus oamenilor să fie cine vor ei să fie și să nu le pese de ce cred alții despre ei, și am realizat că trebuia să-mi spun și mie același lucru. Am simțit multă presiune, multă nesiguranță și m-am îndoit de mine. Dar, apoi am scris această piesă, ce mi-a dezvăluit care ar trebui să fie următorul pas atât în viața mea personală, cât și în cea profesională.”, a spus YUNGBLUD. „Versurile sunt de fapt o listă a lucrurilor care mă fac să ma simt nesigur, pentru că sunt de părere că dacă poți să identifici ce nu-ți place la tine și să îți asumi toate acele lucruri, nimeni nu-ți poate reclama ceva ce nu ți-ai reproșat deja singur. Devii de neatins.”

Născut în Yorkshire, Anglia, YUNGBLUD (alias Dominic Harrison) este un multi-instrumentist care a început să scrie propriile sale melodii la vârsta de 10 ani. Artistul, în vârstă de 23 de ani, este cunoscut pentru că și-a exprimat ceea ce simte sunt preocupări majore pentru generația sa, folosindu-și muzica pentru a uni și împuternici tinerii de astăzi.

De-a lungul anilor, YUNGBLUD a cântat la show-uri sold-out în peste 20 de țări și la unele dintre cele mai mari festivaluri din lume, inclusiv Austin City Limits, Life Is Beautiful, Lollapalooza, Reading și Leeds Festivaluri și Vans Warped Tour. YUNGBLUD a fost, de asemenea, încoronat câștigător MTV Push: Ones to Watch la începutul anului 2020 și a câștigat „Cel mai bun videoclip muzical” la premiile NME din februarie 2020 și Cel mai bun artist la MTV EMA, din 2020. YUNGBLUD a lansat albumul „weird!” pe 4 decembrie 2020, care a debutat pe locul 1 în topul oficial din Marea Britanie, după ce a acumulat 39.000 de vânzări în prima săptămână.

În toamna anului 2020, a lansat The YUNGBLUD Podcast pe BBC Sounds, unde întâlnește tineri fani care se apropie de momente de cotitură în viața lor, pentru a discuta subiecte și probleme care afectează tinerii de astăzi, fie că este vorba de gen, sexualitate, identitate, griji legate de bani, prietenii, stilul sau sănătatea mentală. YUNGBLUD are acum peste 7.7 milioane de ascultători lunar, pe Spotify, și peste 3 miliarde de stream-uri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *