YUNGBLUD lansează albumul Yungblud, al treilea material
2022-09-04 18:11:05

Muzicianul YUNGBLUD, apreciat la nivel internațional, câștigător de mai multe premii, și-a lansat foarte așteptatul album de studio omonim, „YUNGBLUD”.

Această lansare marchează o nouă eră interesantă pentru artist, dupa favoritele fanilor lansate anterior „The Funeral”, „Don’t Feel Like Feeling Sad Today” și „Memories”, feat. Willow, care au depășit 1 milion de streamuri în prima săptămână. Albumul a primit deja aprecieri din partea criticilor de pe tot globul și vine cu videoclipul oficial pentru cel mai recent single al său, „Tissues”.

Vorbind despre videoclipul „Tissues”, care a fost filmat la Londra și regizat de Charlie Sarsfield, YUNGBLUD spune: „Aceasta este o nouă eră pentru YUNGBLUD, am vrut să dansez, am vrut să mă mișc și am vrut să personific cu adevărat în videoclip ce înseamnă acest cântec. Este fericire și euforie și e lăsat dracului să plece.”

Noua piesă conține o mostră din „Close To Me” de la The Cure, care a fost aprobată personal de solistul trupei, Robert Smith.

Începând de vineri, YUNGBLUD a pornit într-un tur de 5 zile în magazine, cântând în 9 orașe din America de Nord pentru a sărbători lansarea ultimei sale lucrări și pentru a sprijini comercianții locali.

Rareori apare un artist precum YUNGBLUD, care a devenit fără îndoială copilul afișului rock n’ roll al Gen-Z. YUNGBLUD a strâns legiuni de fani dedicați din întreaga lume, care se îngrămădesc la spectacolele sale sold-out în fiecare seară și țipă fiecare cuvânt la melodiile sale ca dacă viața lor depinde de asta. Cu co-semne de la legende rock precum Mick Jagger, Ozzy Osbourne, Steve Jones și Dave Grohl, traiectoria YUNGBLUD arată mai strălucitoare și mai incitantă ca niciodată.

Născut în Yorkshire, Anglia, YUNGBLUD (alias Dominic Harrison) este un multi-instrumentist care a luat o chitară la vârsta de doi ani și a început să scrie propriile cântece la vârsta de 10 ani. Artistul în vârstă de 24 de ani este cunoscut pentru că a exprimat ceea ce simte. sunt preocupări majore pentru generația sa, folosind muzica sa pentru a uni și a împuternici tinerii de astăzi.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *