YUNGBLUD lansează un nou single feroce THE EMPEROR
2022-08-16 18:08:06

Muzicianul britanic, YUNGBLUD, apreciat la nivel internațional, câștigător de mai multe premii, și-a lansat cel mai recent single, intitulat „The Emperor”.

Această piesă nouă, triumfătoare și aprigă, vine cu vești că a fost selectată ca imn oficial 2022 pentru sezonul de fotbal universitar al ESPN. Artiștii anteriori aleși să creeze coloana sonoră a acestei campanii televizate de mare profil, la nivel național, au fost Imagine Dragons (Natural), Juice WRLD (Come & Go) și Thirty Seconds To Mars (Walk On Water).

„Este o onoare enormă să am melodia mea ‘The Emperor’ aleasă ca imn pentru sezonul de fotbal universitar al ESPN. Am scris această melodie când aveam șaptesprezece ani, a fost doar o explozie de energie nefiltrată despre care știam că va avea momentul într-o zi sa o lansez. Am cântat-o live ani de zile, dar nu am găsit niciodată momentul potrivit să o lansez până acum. Fotbalul universitar este o parte atât de importantă a culturii americane și tot ceea ce vreau să fac este să aduc energie oamenilor, așa că abia aștept ca cântecul să aducă această energie fanilor și jucătorilor de la meciuri tot sezonul”, a declarat YUNGBLUD.

Rareori apare un artist precum YUNGBLUD, care a devenit fără îndoială copilul afișului rock n’ roll al Gen-Z. Pledând fără teamă pentru ciudațenii, ciudați și marginalizați din lume, de la zero, YUNGBLUD a adunat legiuni de fani dedicați din întreaga lume, care se îngrămădesc la spectacolele sale sold-out în fiecare seară și țipă fiecare cuvânt la melodiile sale.

Pe 2 septembrie, YUNGBLUD va lansa foarte așteptatul său album de studio omonim. Albumul conține favoritele fanilor, lansate anterior, „The Funeral”, „Don’t Feel Like Feeling Sad Today” și „Memories” Ft. Willow. Pachetele YUNGBLUD DELUXE, anunțate recent, vor prezenta cel mai recent single al său „The Emperor” și sunt disponibile pentru precomandă.

YUNGBLUD și-a încheiat recent turneul LIFE ON MARS SOLD OUT în Europa, Australia și Noua Zeelandă și se va lansa într-o serie de festivaluri europene și nord-americane în această vară și toamnă, inclusiv RIOT Fest din Chicago, Louder Than Life în Louisville, KT, Festivalul Firefly din Delaware, After Shock din Sacramento, CA și Austin City Limits din Austin, TX.
Muzicianul în vârstă de 24 de ani își va începe apoi turneul “INTERNATIONAL AS FUCK” în Europa și Marea Britanie în octombrie. Pentru mai multe detalii și bilete accesați: https://www.yungbludofficial.com/tour/

În martie, YUNGBLUD a lansat „The Funeral” alături de un videoclip cu Ozzy și Sharon Osbourne. „The Funeral” a acumulat peste 25 de milioane de vizionari și continuă să crească. A interpretat melodia la The Late Late Show de la CBS cu James Corden.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *