Zdob și Zdub lansează "Lupul solitar"
2019-06-02 12:09:44

Chiar dacă lupul este asociat de cele mai multe ori cu singurătatea, sacrificiul și nopțile reci, simbolismul este unul pozitiv, animalul reprezintând putere, protecție și dominare.

Pornind de la simbolistica extrem de apăsătoare ce se leagă de credință și mitologie, băieții de la Zdob și Zdub au semnat cel mai recent single, “Lupul solitar”, ce face parte din albumul Bestiarium, cu lansare în toamna acestui an. Conceptul om-natură, folclorul, simbolurile tradiționale și basmele se regăsesc povestite și cântate de “Lupul solitar, în cea mai nouă piesă lansată de trupa din Republica Moldova.

Compoziția este una clasică, iar fanii se pot bucură de 98% rock pur, combinat cu 2% ethnic magic pentru identitatea tradițională. “Naturii îi sunt fiu și omului i-s frate,/ Căci omul poate fi și el lup singuratic./ Singurătatea arde la fel și om și lup,/ Ce merg încet, departe, spre alte vieți și lumi…”.

Ursul și Omul Liliac sunt cele mai recente piese lansate de Zdob și Zdub anul acesta, iar trupa promite și alte noutăți muzicale, urmând să aflăm cât de curând povestea Leului dar și a Mioriței, de pe albumul Bestiarium.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *