Zoe Wees a lansat piesa Daddy's Eyes
2022-09-23 20:11:26

Zoe Wees a lansat piesa „Daddy’s Eyes”. Aproape un sfert dintre copiii care cresc astăzi în Marea Britanie sunt îngrijiți în unități familiale monoparentale. Multe dintre acele familii despărțite complet de unul dintre acești părinți vor găsi astăzi noul single al lui Zoe Wees, Daddy’s Eyes, un moment rar în care a fost scrisă o melodie pentru a descrie astfel de emoții provocatoare într-un moment atât de crucial în creșterea lor.

Vorbind despre semnificația melodiei, Zoe a explicat: „Tatăl meu nu a fost niciodată acolo pentru mine și mama mea. L-am întâlnit o dată în viața mea și mi-am dat seama că ochii mei arată exact ca ai lui. Nu vreau să plâng. Nu am nevoie de tine, tată!”

Zoe Wees are talentul de a face poveștile ei complexe și emoționante să pară universale. Vezi single-urile ei recente „Third Wheel” și „Lonely” pentru dovada unei astfel de relații. Single-ul ei de debut ,„Control”, a strâns 1,1 miliarde de stream-uri și a devenit un hit la nivel mondial. A intrat în top 20 la radioul pop din SUA. „Girls Like Us”, single-ul următor al lui Wees, a fost recent evidențiat în New York Times Magazine și People drept. Cântecul certificat cu mai multe discuri de platină a ajuns pe locul 1 în topurile radio din Germania. Apoi și-a lansat EP-ul de debut „Golden Wings”, în care melodiile ei au adunat un interes în masă, inclusiv programul Radar de la Spotify, UpNext de la Apple și programul Artist On The Rise de la YouTube. În presă, ea a apărut în publicații precum The Guardian, Forbes (30 Under 30), Gal Dem, Line Of Best Fit, Clash, Notion, Euphoria, Hunger și Glamour Magazine din Germania. Zoe a cântat la American Music Awards, „The Late Late Show with James Corden, „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, Jimmy Kimmel Live! și Macy’s Thanksgiving Day Parade în 2021 și a colaborat cu artiști de top precum 6lack și Kygo.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *