Zoe Wees a lansat single-ul Third Wheel
2022-07-10 15:59:06

Zoe Wees a lansat single-ul “Third Wheel”. Cântecul explorează dorința de a iubi pe cineva care este încă obsedat de fostul său. Piesa a fost produsă de Patrick Pyke Salmy și Ricardo Muñoz, care au participat și la EP-ul de debut al lui Wees, “Golden Wings”.

Videoclipul pentru „Third Wheel”, care a fost regizat de Gabriella Kingsley (Fireboy DML x Ed Sheeran, ArrDee x Aitch), scalează înaltele muzicale ale cântecului și îi analizează partea emoțională, în timp ce cântăreața este dusă dintr-o cameră plină de floarea-soarelui într-un dormitor întunecat la un spectacol exuberant cu dansatori îmbrăcați colorat.

Vorbind despre cântec, Zoe Wees a spus: „Este atât de ciudat și sfâșietor să fii a treia roată în orice relație. Deși sensul acestui cântec provine dintr-un moment cu adevărat dificil din propria mea viață, sper că acest cântec îi va face pe unii oameni să-și amintească despre propriile lor experiențe similare cu momentele în care au învățat să evolueze.”

Biletele sunt acum în vânzare pentru primele spectacole ale lui Wees în SUA. Ea va cânta la Mercury Lounge din New York City pe 3 august și la The Hotel Cafe din Hollywood, CA pe 5 august. În timp ce se află în Statele Unite, va cânta și la Lollapalooza din Chicago și Outside Lands din San Francisco. Ea va susține Coldplay la spectacolele sold-out ale trupei pe Stadionul Olimpic din Berlin, pe 10 și 12 iulie.

Wees, care a strâns peste 1,6 miliarde de strem-uri, a fost nominalizata pentru un NAACP Image Award, inclusă în categoria „30 Under 30″ din 2021 de la Forbes și prezentă în „21 Under 21: Ones To Watch” de la Billboard. Ea a apărut la „The Late Late Show with James Corden”, „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, „Jimmy Kimmel Live!”, American Music Awards și Macy’s Thanksgiving Day Parade. Wees a apărut recent pe noua piesă a lui Felix Jaehn, „Do It Better”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *