Romanița a lansat o nouă piesă, „Pentru tine"
2024-10-16 19:43:01

Romanița, semifinalistă în cadrul emisiunii „Vocea României”și una dintre puținele artiste de pe scena muzicală românească care reușește să trezească nostalgie prin muzica ei, a lansat astăzi noua ei piesă, „Pentru tine”, în colaborare cu Universal Music România. „Pentru tine” este o superbă declarație de dragoste, perfectă pentru dansul mirilor.

„M-am bucurat tare să fac auzită această piesă, pe care am scris-o și am compus-o! Am vrut să scriu un șlagăr, o piesă românească, o piesă de muzică ușoară. Abia aștept să o ascultați și să-mi spuneți la cine sau la ce vă gândiți când o ascultați. Dacă sunteți îndrăgostiți, cred că este cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care o puteți face partenerului sau partenerei.”, declară artista.

Romanița este originară din Pitești și a fost crescută de bunici după ce, la vârsta de trei ani, părinții ei au divorțat. De mică, datorită lor, muzica a fost mereu prezentă în viața ei. A studiat canto la Școala Populară de Arte, iar la 17 ani s-a mutat singură în București pentru a-și finaliza studiile liceale. Ulterior, a plecat la Paris, unde a început să cânte într-un proiect de cover-uri și a absolvit Facultatea de Teatru, specializarea Artele Spectacolului. Din 2015, Romanița a cântat în principal pentru diaspora românească, colaborând cu Ambasada României din Paris. Participarea la „Vocea României” i-a adus o schimbare majoră, determinând-o să rămână în țară. În 2018, a fost una dintre cele două concurente din echipa lui Tudor Chirilă care au ajuns în semifinala competiției.

Păreri?

71 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *