TULVAN, artistul roman sustinut de marii artisti internationali ai industriei. Lanseaza EP-ul “Hijack” la Vahabundos Records.
2024-01-26 20:28:06

Vahabundos Records, noul record label al celor de la RAVE Romania, infiintat la sfarsitul anului 2023, revine cu un EP marca TULVAN, doua piese Minimal Deep Tech, mult apreciate in strainatate.

“One Two Three”  una din cele doua piese lansate la Vahabundos Records, sustinuta saptamanile trecute la KOKO, in Londra, intr-un eveniment cu Marco Carola si Wheats, artistul cu una din cele mai mari ascensiuni din ultima perioada.

TULVAN nu este doar un artist talentat, ci și unul ce isi lasa amprenta prin muzica, productiile sale stand pe buzele marilor artisti ai industriei. Marco Carola, Solomun, Joseph Capriati, Loco Dice sunt doar câteva dintre numele mari care sustin munca acestuia. Această aprobare subliniază calibrul său muzical și impactul pe care-l are asupra industriei.

Interviu:

* Sa incepem cu inceputul. Cum ai descoperit drumul spre muzica?

– Inca de mic am avut o afinitate pentru muzica. In urma cu 10 ani am inceput sa iubesc muzica electronica. M-a influentat si perioada in care am stat in India si Indonesia, gustand din diferite influente muzicale.

* Cum s-a nascut Vahabundos Records?

– Vahabundos a aparut din dorinta mea si a lui EXOB de a avea propriul label si un nou concept de evenimente unde sa ne expunem propriul vibe.

* Care crezi ca este cheia spre succes in acest domeniu?

– In primul rand cred ca e nevoie de pasiune pura, sa iubesti ceea ce faci, iar mai apoi abilitatea de a putea citii publicul, ceea ce, cu siguranta, se dezvolta si cu timpul.

* Care crezi ca sunt marile provocari pe care le intalneste un DJ in aceasta industrie?

– As putea spune ca provacarile nu se termina niciodata, sunt multe aspecte ce necesita evolutie constanta, de la productie, live performance, capacitatea de a gasi complexitatea in simplitate… si asta vine cu timpul si dorinta de a intelege muzica. Dar pe langa toate acestea vine si asa-zisa “rezistenta” din partea oamenilor care au deja un trecut in industria asta, cel putin in Romania, hate-ul nu lipseste, mai ales atunci cand te ridici pe cont propriu.

• Muzica ta pare să evolueze constant. Care sunt influențele și experiențele care au jucat un rol semnificativ în dezvoltarea ta artistică până acum?

– O mare parte din parcursul meu a fost influentata de Marco Carola, in 2021 ascultandu-l live, am avut un click muzical sau o revelatie altfel spus, mi s-a confirmat felul in care simt muzica, perspectiva asupra sunetului. Ca si productie, marea influenta a venit din partea lui Zlatnichi, pe care il consider unul din cei mai buni producatori din timpurile noastre.

* Care crezi ca este cea mai buna parte in a fi DJ / artist?

– Faptul ca poti sa exprimi ceea ce simti prin muzica si in acelasi timp sa te conectezi cu un mare numar de oameni…

* Daca ar fi sa deschizi show-ul pentru un artist, care ar fi acela?

– Sunt cativa artisti mari pe care ii apreciez… Luciano, Marco Carola, Loco Dice.

* Ce planuri ai pentru viitor?

– Eu cu baietii avem multe proiecte in derulare. Urmeaza multe surprize incepand cu anul acesta, atat muzical cat si pe partea de organizare.

* Unde vei avea urmatorul eveniment?

– Ne vedem pe 10 februarie la Bucuresti, Hala Laminor, impreuna cu EXOB, Deborah De Luca, JUST2, Dobrikan si Mrphn, eveniment  organizat de AllTimeClubbing si Kristal.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *