Cristina Militaru și Bianca Badea se alătură hub-ului TRU
2024-04-04 20:55:22

Sunt tinere, creative, cu numere impresionante pe conturile de socializare, iar de astăzi s-au alăturat agenției de influencer marketing TRU [The Real You]. Cristina Militaru și Bianca Badea sunt cele două nume care se alătură portofoliului de creatori de conținut TRU [The Real You].

Cristina Militaru
Pe lângă actorie, Cristina Militaru mai are un talent: Este artist stradal, iar poveștile ei prind viață prin fiecare desen făcut din inimă. Deseori Cristina se joacă cu „multiplele ei personalități”, fiind așa cum ea se descrie: „bucătăreasă fără zâmbet, stăpânică de pisici ieșită de sub domnia lor sau prietena ironică care trece prin viață cu o glumă bună alături”.

Bianca Badea
Bianca Badea este prima româncă ajunsă pe podium în cadrul campionatului mondial de balet din New York, devenind cunoscută în toată țara când s-a clasat pe locul 2 în sezonul 8 al concursului „Românii au Talent”. Îi place foarte mult să creeze conținut online în mod cât mai natural despre viața de balerină și îmbină cu succes inclusiv contentul despre fashion, beauty și travel.

TRU [The Real You] este o divizie de influencer marketing sub egida Cat Music, care reunește cei mai fresh artiști și creatori de conținut din România. TRU acoperă diverse domenii de interes: modă & lifestyle, divertisment, gaming, muzică, gătit și educație. Din portofoliul TRU fac parte și influenceri precum Azaleea Necula, Marius Elisei, Bianca Purcărea, 3 Chestii, IHATEPINK, Eea Ikeda și mulți alții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *