Ce cadou a primit Bianca Tilici de ziua ei
2024-04-11 19:24:18

Ziua de naștere este întotdeauna o ocazie specială, iar pentru Bianca Tilici anul acesta a fost o zi memorabilă. Dacă anul trecut a ales să își serbeze ziua de naștere acasă, la Galați, înconjurată de familie, anul acesta, a sărbătorit alături de prieteni.

Printre buchete de flori, bijuterii și parfumuri, prietenii Biancăi, i-au făcut o surpriză specială, bilet la concertul unuia dintre artiștii ei preferați – Nicki Minaj.

 „Sunt mega-fericita și chiar a fost o surpriză! În momentul în care am aflat că vine Nicki Minaj în România am vrut să-mi iau bilet, dar prietena mea, îmi tot zicea să mai aștept …am așteptat… și, chiar de ziua mea, dimineața, m-a sunat să ne vedem, să discutăm.

A fost o discuție foarte scurtă; ne-am văzut, am primit un plic, l-am deschis și am început, instant, să plang. Erau biletele pe care tot voiam să le cumpar și ea nu mă lăsa.”. spune Bianca Tilici

 

Deși a debutat de mai puțin de un an, Biancăi Tilici, este pe val și se mândreștecu lansări și colaborări de succes alături de artiști importanți din industria muzicală.

Colaborare cu Liviu Tedorescu, cu piesa << Pe Val >>, nu numai că este pe buzele tuturor, dar a și dominat topurile Media Forest și clasamentele Shazam Discovery.

 

,,La un moment dat, m-a întrebat cineva, într-un interviu, cu ce artist îmi doresc cel mai mult să colaborez. Răspunsul a fost Fly Project. Și acum, 6 luni mai târziu, mi s-a împlinit dorința.” spune Bianca Tilici, despre cea mai recentă lansare alături de Fly Project (Tudor Ionescu), << Soarele pe strada mea >>.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *