Majii cântă alături de Nicole Cherry, YNY Sebi, Bogdan DLP și Iijam în ,,Amintirea ta”
2024-04-11 20:32:12

Amintirea ta, pe retina mea…

Fiecare artist are propriul scop, iar cel al lui Majii este cu siguranță să dizolve orice etichetă prestabilită. Fie că vorbim de pop, trap, muzică balcanică sau rock, artistul le îmbrățișează pe toate și mai mult decât atât, adună oameni extrem de talentați în jurul lui, pentru colaborări de excepție. Alături de Nicole Cherry, YNY Sebi, Bogdan DLP și Iijam, Majii a reușit să lanseze 5 variante ale piesei ,,Amintirea ta”. Iubiri pierdute rememorate în versuri care îți vor rămâne pe buze și sound-uri diverse, într-un cuvânt, un nou EP semnat Majii, enjoy!

EP-ul ,,Amintirea ta” este scris de Majii, alături de Elena Hasna (Pop version) și YNY Sebi (Trap version). Producția a fost realizată, de asemenea, de Majii.

Majii este un proiect fondat în anul 2018, care încurajează entertainmentul și arta în toate formele și culorile lor. Majii nu se limitează la o singură cale de exprimare artistică și nici la un stil muzical, întrucât scopul final este dizolvarea etichetelor de orice fel – alături de o experiență audio-vizuală completă. De-a lungul anilor, Majii a experimentat și deprins expertiză în songwriting, producție, alături de scenaristică și regie. Nucleul proiectului constă în subiectele abordate în piese și în natura metamorfică a interpretării acestora. Formele de artă folosite drept căi de comunicare ale conceptului sunt variate, de la versuri, muzică și interpretare la pictura, design vestimentar și, nu în ultimul rând, transpunerea “filmului” în videoclipuri. Majii a căpătat notorietate pe platforma Tiktok, unde a și pus bazele conceptului Majiivers – MajiiMultivers, prin clipuri video în care a speculat varii stiluri muzicale, de la pop și trap la metal și manele. EP-ul ,,Vineri 13″ a marcat începutul lansărilor muzicale integrate în acest concept în care artistul reinventează piesa sa în diverse stiluri. Pe acest material s-au auzit vocile unor artiști precum Alina Eremia, Vescan, Iuly Neamțu și Iijam. Recent, Majii a lansat și ,,Să te întorci”, un colaj muzical cu interpretări în zona pop, trap, operă și balcanic, alături de AMI, Erika Isac, Laura Brumă (Vass) și Iijam.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *