„Golden Star” este piesa pe care Sasu o lansează primăvara aceasta
2024-04-13 21:23:19

Cu o carieră de succes și un talent muzical incontestabil, Adrian Sasu este pregătit să aducă o nouă piesă tehno în playlisturi. „Golden Star” promite să fie un imn al optimismului, reflectând atât pasiunea, cât și determinarea artistului. Cu un sound inovator și versuri profunde, „Golden Star” este rezultatul muncii și creativității intense ale lui Adrian Sasu, care își propune să ofere ascultătorilor o experiență muzicală de neuitat.

„«Golden Star» este o piesă melodic techno, care vorbește despre acea luminiță de la capătul tunelului pe care de multe ori mulți dintre noi o căutăm și de cele mai multe ori ea apare exact atunci când nu te aștepți și lângă cine nu te aștepți! Piesa este energică, dar în același timp te poartă în acordurile unei stări interioare profunde, de visare. Sper să vă placă și să vă transmită emoția pe care eu am simțit-o în timp ce o cream”, povestește Adrian Sasu.

Din pasiune pentru muzică, Adrian Sasu a devenit DJ la vârsta de 15 ani, iar de atunci a lansat o mulțime de remixuri ale unora dintre cele mai mari hituri românești. Până acum a colaborat și cu DJ SAVA pentru „No Lie”, dar și cu IVO pentru „Make Me Yours”. Au urmat „Sticle Goale”, „We Le Le” și „Losing Battle”, iar recent artistul a colaborat pentru prima oară cu Anessa pentru „Ajutor”, un proiect muzical cool, transpus în șase versiuni.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *