Summer fusion: magia “Ma Bebe” - Ștefania x Faydee
2024-04-13 21:30:35

“Ma Bebe”, piesa pe care Ștefania o lansează alături de Faydee nu este doar un hit de vară obișnuit – este o colaborare dinamică ce a stârnit deja mult entuziasm și care promite să revigoreze ringurile de dans de pretutindeni. Cu ritmul său molipsitor și versurile memorabile, piesa aduce o explozie de bucurie chiar și în zilele care se prezintă obișnuite. Prezența lui Faydee adaugă acel strat suplimentar de farmec, rezultând într-o fuziune muzicală ce pare cu adevărat magică.

Fie că vorbim de petreceri la piscină sau de challenge-uri de dans pe TikTok, “Ma Bebe” nu poate declanșa decât o explozie de creativitate și bucurie. Piesa redă esența iubirii și romantismului de vară, făcându-te să simți nevoia să prinzi de mână persoana dragă și să dansezi până în zori. Cu versurile sale jucăușe și melodia contagioasă, piesa devine coloana sonoră perfectă pentru zile lipsite de griji și nopți de neuitat.

Piesa a fost scrisă de Florian Rus, Bogdan Todor, Ștefania, Faydee și Alex Parker, care s-a ocupat și de producție.

,,Am fost cu energia potrivită, în studioul potrivit, cu oamenii potriviți, așa a luat naștere <<Ma Bebe>>!

Colaborarea cu Faydee nu a fost ceva gândit, s-a întâmplat pur și simplu, dar 100% a fost o întâmplare perfectă, sunt tare fericită și mândră de această colaborare.” ne spune Ștefania.

,,Sunt absolut încântat de această piesă! <<Ma Bebe>> poartă cu sine o energie atât de unică și sunt bucuros că mi-am unit forțele cu Ștefania pentru această lansare. Dați volumul la maxim, pentru că vara e în sfârșit aici!” ne spune Faydee.

Ștefania este o artistă completă, care îmbină armonios muzica și dansul, implicându-se mereu în totalitate în fiecare aspect al creațiilor sale. Este o sursă inepuizabilă de energie, emanând vibrații pozitive către toți cei din jurul ei și trăind fiecare moment la intensitate maximă. Piesele sale sunt ca un vârtej de emoții pentru ascultători, fiind puse întotdeauna într-un show impecabil și de neuitat.

Faima muzicală a Ștefaniei a debutat acum 7 ani, când a publicat o versiune cover a piesei „Nentori” interpretată de Arilena Ara. După ce a împărtășit videoclipul pe canalul său personal de YouTube, chiar Arilena a fost uimită de talentul artistei și a decis să o promoveze. Astfel, Ștefania a hotărât să facă primii pași în lumea muzicii din România, lansând piesa “Drinking about you”, piesă care i-a adus o comunitate și mai mare de fani. 2024 se anunță plin, artista pregătindu-le fanilor săi numeroase surprize.

Faydee, născut în Sydney, Australia, din părinți libanezi, și-a descoperit pasiunea pentru muzică în adolescență. A devenit recunoscut la vârsta de 19 ani când a fost descoperit de Ronnie Diamond de la Buckle Up Entertainment. Colaborând cu producătorul Divy Pota, Faydee a lansat hituri precum “Laugh Till You Cry” și “Can’t Let Go”, ajungând la faimă internațională. În 2014, “Habibi (I Need Your Love)” a marcat un punct de cotitură, aducându-i un loc pe Billboard Hot 100. Succesele ulterioare au inclus “Love in Dubai” și “Nobody”. Faydee a primit premii pentru munca sa, inclusiv Premiul pentru Cel Mai Bun Artist European și aprecieri BMI. A lansat mai multe albume și EP-uri, cel mai recent fiind “Cruel EP” din 2022.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *