ELIGARF isi face debutul oficial în muzica si lanseaza provocarea „UT”
2024-04-17 15:51:57

Ritm contagios, pofte nebune, mult umor, un videoclip vintage, inedit si îndrăzneț: „UT”, prima lansare oficială ELIGARF, o artista complexă, cu o abordare unică –  directă, dar plină de simboluri.

 Numele de „ELIGARF” el însuși un simbol al sensibilității artistei:

Lucrurile pe care le iubim sunt, aproape întotdeauna, FRAGILE și dacă nu le dăm importanță pe care o merită, dispar, rămân doar cioburi ci petale uscate. ELIGARF este expresia tuturor acestor lucruri fragile, este chiar anagrama cuvântului FRAGILE.”, spune artista.

Compus de Eligarf, ,,UT” este inspirat din mesajul unui… panou publicitar  – ,,Am o poftă nebună să te sărut”. Cu umor și spontaneitate, Eligarf,  a adăugat versul ,,Alte fapte ce se termină în ut”, o referință la un episod amuzant din călătoria artistei prin Adjud.

,,Sper să nu fiu singura care atunci când ascultă, să se trezească cu un zâmbet în colțul gurii, pentru că are versuri simple, care nu au cum să îți trezească amintiri neplăcute.”, adaugă Eligarf

Iar umorul ,,UT” continuă și în videoclipul realizat de Lrx Films Edit, povestea unei dimineți de luni, într-un cămin studențesc, după un weekend plin de acțiune.

,,A fost o atmosferă super drăguță la filmarea videoclipului, a fost primul clip în care nu a trebuit să joc rolul unei triste”, adaugă, râzând, Eligarf.

Amuzant și relaxat, „UT” este prima piesă din puzzle-ul Eligarf și descoperă una dintre multele trăiri ale artistei, emoții ce se vor lăsa descoperite cu fiecare lansare.

Single-ul ,,UT” este disponibil pe toate platformele de streaming YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *