Artista care armonizează melodii și spații. Sabrina Stoica - te poartă prin universul muzicii și al arhitecturii
2024-04-24 21:07:19

Sabrina Stoica ne surpinde cu talentul său dublu, jonglează cu măiestrie între note muzicale și liniile arhitecturale. Studentă la ,,Facultatea de Arhitectura și Urbanism Ion Mincu”din București, și-a cultivat pasiunea pentru muzică încă din copilărie, când și-a <bătut părinții la cap> să o ducă la lecții de chitară.

Cu toate că la prima vedere legătura dintre muzică și arhitectură poate părea surprinzătoare, aceste două domenii au mai multe în comun decât ai putea crede.

,,Muzica și arhitectura, deși par domenii distincte, se împletesc armonios în viziunea mea artistică“, mărturisește Sabrina. ,,Ambele îmi oferă libertatea de a explora emoții, de a crea structuri și de a transmite mesaje prin intermediul unor limbaje unice.” , adaugă Sabrina Stoica.

 

Muzica ne face să vibrăm cu sunetul, iar arhitectura ne emoționează prin vizual. Dar ambele arte împărtășesc un limbaj comun: emoția.

,,Fie că mă aflu în fața unei clădiri impozante sau pierdută în mulțimea unui concert, găsesc mereu surse de inspirație care se regăsesc în muzica mea.”, adaugă Sabrina Stoica.

 

Sabrina Stoica, nu este doar o artistă talentată, ci și ghidată de perseverență. Colaborarea cu Jean Gavril a fost o dorință de-ai ei încă de pe vremea când era boboc la facultate. Cinci ani mai târziu, visul ei a devenit realitate, lansând piesa ,,Visuri” alături de Jean Gavril.

 

,,Dacă ne rănim” este cea mai recentă colaborare a Sabrinei cu Florian Rus. Piesa vorbește despre eliberarea din relații toxice și despre cuvintele care ne pot răni sufletește.Versurile sincere și melodia emoționantă au transformat piesa într-un succes.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *