ARIA MOON – compozitor de hituri, lansează piesa ,,Maniac"
2024-04-26 12:49:06

Aria Moon a scris piese pentru, Lidia Buble, Nicole Cherry, Misha Miller, Adda cu milioane de views pe Youtube, iar acum lansează piesa ,,Maniac”- melodie ce gravitează în jurul transformării prin care treci după o desparțire.

Piesa ,,Maniac” este mai mult despre o ea decât despre un el. Aria Moon cântă despre inimi frânte, dezamăgire și comeback < Fac ceea ce fetele fac/ Când prind curaj și se despart >. Știți voi, aceea transformare prin care femeile trec după ce ies dintr-o relație. Un nou capitol, un nou look.

,,Versurile melodiei au fost  inspirate din experiențele mele. Mi-am schimbat culoarea părului de foarte multe ori până la 26 de ani și asta face parte dintr-un proces de căutare. Sunt sigură că multe adolescente și femei se vor regăsi.”, spune Aria Moon.

,, Mi-am vopsit părul negru … E mai puțin toxic ca tine/ Mirosul de amoniac“, cântă Aria Moon.

O simplă schimbare marchează un nou capitol în viața femeilor, te scapă de ce-a fost și te ajută să observi alte posibilități noi. ,,Niște lucruri atât de mici, chiar pot schimba starea de spirit și ajută în procesul de vindecare după o relație nereușită” , adaugă Aria Moon.

Piesa a fost compusă de Aria Moon alături de Mark Stam și Ștefan Marin.

Piesa ,,Maniac” însoțită de visualizer, este disponibilă pe platformele de streaming YouTube, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *