John Diamond a lansat ”Deasupra Norilor”
2024-04-29 16:54:48

Cântecul care ”Străpunge Norii”:  Suntem încântați să vă prezentăm ‘Deasupra Norilor’, un cântec care nu numai că ajunge deasupra norilor, dar îi și sparge în bucăți! Interpretat de talentatul John Diamond, acest cântec este doza ta zilnică de optimism și bucurie. Adaugă-l în playlist-ul tău și pregătește-te să îți ridici starea de spirit la cote maxime!”
Ce să zicem despre John? Ei bine, este un fel de supererou al pozitivității, care și-a luat misiunea în serios și a decis să facă un “restart” în viața sa. Așa că a zis adio tuturor lucrurilor negative și s-a angajat să pună viața și lucrurile bune pe primul loc. Da, ați auzit bine, este un adevărat luptător împotriva umbrelor și norilor gri!
Dar să nu vă lăsăm cu impresia că John a fost mereu pe scena muzicală. Nu, el a avut și el perioadele lui mai întunecate, petrecând o vreme în umbră ca editor audio/video, inginer de sunet și compozitor pentru alți artiști în propriul lui studio de înregistrări. Dar acum, el este gata să strălucească în lumina reflectoarelor și să își împărtășească muzica și înțelepciunea cu lumea!
Și ce să zicem despre videoclip? Ei bine, ați ghicit, și acolo John este la cârma operațiunii! Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, el este maestrul necontestat al tuturor aspectelor muzicale și vizuale ale acestui proiect.
Așa că, pregătiți-vă să fiți ridicați deasupra norilor și să vă simțiți inspirați de melodia și mesajul lui John Diamond! Vizionare plăcută și rămâneți conectați pentru mai multe surprize muzicale de la Diamond Records!

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *