Între două lumi - ,,Amantul” - Spania '99
2024-04-29 18:29:24

Cum să ne vrei pe amândoi?

Spania ’99 vine cu ceva nou și încărcat de emoții în „Amantul”, o piesă despre un triunghi amoros complicat, unde nimeni nu pare să câștige. Povestea e despre un tip care se trezește amant fără voie și nu e deloc mulțumit de situație. Vrea mai mult, dar e prins într-un joc de „vrea, nu vrea” cu fata care nu se poate hotărî între el și celălalt băiat.

Piesa e o combinație de versuri care te ating la inimă și un ritm care te face să simți fiecare emoție, de la frustrare până la speranță. Pe măsură ce melodia avansează, te simți parcă în mijlocul acestei drame, simțindu-i pe fiecare dintre ei: confuzia ei, dorința lui de mai mult, și tensiunea care se construiește între ei.

„Amantul” e genul de melodie care rămâne cu tine, mixând beat-uri catchy cu o poveste reală, profundă, despre iubire, alegere și dorința de a fi pe primul loc. Oricine a fost vreodată într-o situație similară o să simtă fiecare cuvânt.

Piesa a fost scrisă de Spania ’99 și Andrei Robert Niculae (any1), care s-a ocupat și de partea de producție.

Spania ’99 – Amantul
Spania ’99 (Andrei Mateos) se inspiră din poveștile lui și ale altora de viață, în timp ce ritmul pieselor sale are influențe hispanice, stilul reprezentativ țării din care provine, Spania, dar și urban rap, cu un sound hip-hop puternic. Spania ’99 și-a dezvoltat, de-a lungul timpului, trecând prin diverse experiențe, propria lui filosofie, pe care o redă în versurile sale, într-un mod direct și extrem de sincer. Este un artist cameleonic și de-a lungul timpului, a lucrat cu diverși artiști și producători, care abordează diferite genuri muzicale cum ar fi Antonia sau Gran Error. Printre colaborările sale se numără și “Pa Mi”, cu Gran Error, ,,Vine noaptea”, cu 911 și ,,Sun la S.O.S.” cu INGRID și LilCagula. În 2023, acesta a lansat și EP-ul “PLAYER99”, iar 2024 se anunță plin de surprize.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *