ALEX CERY SE ASOCIAZĂ CU FORMAȚIA DODO BAND ȘI FORMEAZĂ PROIECTUL ALEX CERY & DODO BAND
2021-09-27 14:33:47

“Vom lansa multe piese împreună, probabil una pe saptămână, două-trei albume pe an, foarte mult content pe platformele digitale. Nu ne rezumam la nivel național. Veți vedea curând despre ce este vorba, foarte curând”, ne spune solistul Alex Cery.
“Cu siguranță va fi un proiect de succes, cu ajutorul lui Dumnezeu, garantat va fi un succes!”, ne spune solistul și managerul formației, Florin Dodo.

Alex Cery lansează primul single, “Make it hot”, produs de Andy Robert/ANY1 (Andrei Robert Niculae), fost membru al formației “El Proyecto”. Trupa Proconsul observă ambiția și talentul său și ia decizia de a-l manageria, reușind performanța de a semna cu Cat Music (o casă importantă de discuri din Romania).
Single-ul “Paloma” se bucură de un succes neașteptat, atât pe plan național, cât și Internațional, reușind să obțină peste 1.000.000 de vizualizări într-un timp scurt.
Alex își promovează piesa printr-un tur de emisiuni, dar și în cadrul turneului “Mix Music”, alături de alți artiști consacrați, precum: Andra, Connect-R, Proconsul, Keo, Andreea Bălan, etc.
Alex Cery a revenit cu un nou single intitulat “Vaya”, piesă ce este în colaborare cu solistul International Mattyas, artist ce a trecut granițele Romaniei în Grecia, Bulgaria, Turcia și nu numai, prin piese precum “Missing You, Secret Love, Mi Amor, Waterfalls, etc., single-uri ce au adunat sute de milioane de vizualizări și se pregătește să lanseze un nou single, chiar astăzi.

Formația Dodo Band s-a afirmat prin multe apariții TV, dar și prin sutele de evenimente susținute la nivel național.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *