Alexandra Usurelu & band canta pe 7 aprilie la Hard Rock Cafe
2016-03-22 18:57:23

In toiul pregatirilor pentru cel de-al doilea album ce este programat a fi lansat in toamna acestui an, Alexandra Usurelu anunta la Hard Rock Cafe singurul concert din Bucuresti din luna aprilie.
Primul sau album, \”La capatul lumii\”, a primit mai multe nominalizari si a castigat premiul pentru \”Cel mai bun album al anului 2015\”, inregistrand peste 10.000 de exemplare vandute. Cu 300 de concerte sustinute in ultimii 3 ani jumatate, Alexandra a devenit rapid una dintre cele mai indragite artiste independente.

Alexandra Usurelu este vocea calda ce canta despre oameni, nu despre lucruri, cu un timbru vocal aparte ce o pozitioneaza in categoria artistilor usor recognoscibili.

Joi, 7 aprilie, Alexandra aduce o formula spectaculoasa de concert pe scena Hard Rock Cafe, cu instrumente precum harpa si flaut.

Astfel, ea va fi acompaniata de band-ul sau format din compozitorul si producatorul Bobby Stoica, chitaristul Mirel Cumpanas, cunoscut din band-ul de la Vocea Romaniei, trupa Cargo sau din colaborari cu artisti precum Narcisa Suciu, percutionistul Florin Romascu de la trupa Cobzality si contrabasistul de jazz Adrian Flautistu, dar si de Miruna Vidican la harpa si Cristina Raducan la flaut.

Biletele pentru showul Alexandra Usurelu & band se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale biletele au urmatoarele preturi:
– 50 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)
– 40 de lei, cu loc la masa, in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 40 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa tot 40 de lei – acces general, cu loc la masa sau fara loc in limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Va invit cu drag la un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM, un concert Alexandra Usurelu & band la Hard Rock Cafe din Bucuresti pe 7 aprilie, de la ora 21:00, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

00000006241-bca3-800x800-n-fa7c4dfb

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *