Ana Maria Moldovan, remarcata de Tom Hanks pentru rolul din „Chuck Norris vs Communism”, film recomandat de actor pe pagina de Facebook
2016-06-03 16:16:01

Tom Hanks, actorul, regizorul si producatorul de film american, castigator a doua premii Oscar pentru cel mai bun actor, a vizionat documentarul „Chuck Norris vs Communism” si a fost impresionat de realitatea romaneasca a anilor ’80.

Filmul prezinta povestea uimitoare a casetelor video piratate care au permis unor milioane de romani sa vada ca se poate trai si altfel, atunci cand regimul comunist ii supunea unui trai greu, lipsit de contactul cu vestul.

Ascunsa de ochii vigilenti ai Securitatii, criticul de film Irina Margareta Nistor a tradus peste 5000 de filme straine in Romania comunista a anilor ’80. In film, Irina Nistor este interpretata de fermecatoarea actrita Ana Maria Moldovan, care reuseste sa intre in personaj cu mult talent si naturalete, fiind aproape de nerecunoscut.

Ana Maria Moldovan a cucerit publicul prin rolurile din filme si seriale de televizune, dar si prin numeroasele spectacole de teatru de la Teatrul Odeon si mai nou, in spectacolul NSFW (Nerecomand la job) in regia lui Horia Suru, care se joaca la POINT, cel mai nou spatiu dedicat artei.

Voi ce parere aveti? Sunteti de acord cu Tom Hanks? Va astept cu impresii!

Postare Tom Hanks

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *