Annely Cole feat. Hevito - Bamboleo (videoclip nou)
2015-04-14 17:35:19

Frumoasa roscata, Annely Cole revine in atentia publicului si lanseaza, un featuring cu Hevito, videoclipul noului ei single, “Bamboleo”, a carui muzica fiind produsa de catre Marius Magic Juice, Blaga Ciprian si Jacques Yolo, versurile au fost compuse de catre Jacques Yolo si Hevito, iar orchestratia realizata de DJ Sava.

Iti mai aduci aminte de Nicoleta Aneni, membra fostei trupei Sweet Kiss? Ei bine, in perioada anilor ’90, facea furori, alaturi de colegii de breasla, cu piesa „Alin, Alin”, megahit-ul acelei perioade.

Acum, la mai bine de 10 ani de la destramarea proiectului muzical, artista a inceput o cariera solo, a avut colaborari cu producatori de succes de la noi, sase single-uri, printre care trei s-au auzit pe radiourile din Romania, Olanda, Rusia, Bulgaria si Polonia.

Si-a luat numele de scena Annely Cole, a realizat primul ei videoclip alaturi de Vladimir Draghia, iar acum lanseaza „Bamboleo”, alaturi de exoticul Hevito, o melodie compusa si produsa de Dj Sava, Yolo, Marius Rozsdas, Ciprian Blaga, ilustrata de un clip de imagine cu totul aparte.

Pentru noua piesa lansata impreuna cu Sprint Music, casa de productie cu care artista colaboreaza, Annely a filmat o zi intreaga, la padurea si lacul din Snagov, cu binecunoscutul regizor Florin Botea.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *