Asta e cea mai tare cerere in casatorie a lui Jorge devenit GEØRGE! Pe cine crezi ca a cerut in casatorie artistul? E mica si e vedeta!
2015-11-19 17:39:59

GEØRGE

De cand si-a schimbat numele de scena si a devenit GEØRGE din Jorge, artistul se tine de sotii! Tot mai multi colegi de breasla ii trec pragul proaspatului sau studio, Panda Music, mai ales de cand piesa pe care a lansat-o, “Nimeni nu-i perfect”, se bucura de succes. Atunci cand ia o pauza intre inregistrari, se distreaza maxim. Asa a facut si ieri cu Nicole Cherry, colega lui mai mica de breasla care a venit in vizita la Panda Music. GEØRGE a avut un moment de respiro si a cantat in maniera proprie refrenul piesei “Barbie Girl” a trupei Aqua. Ce-a iesit? Vedeti in filmuletul de mai jos! Cert este ca s-a lasat cu o cerere in casatorie, din partea lui pentru Nicole Cherry, care suna cam asa:

“Come on Cherry/ Let’s go marry” ( n.r.: Haide Cherry sa ne casatorim”)

IMG_0154

In plus, vedeta are un motiv de bucurie! La nici o saptamana de la lansarea piesei si a noului videoclip – “Nimeni nu-i perfect” – o colaborare de exceptie cu JO, una dintre cele mai bune voci feminine de la noi, Jorge caruia acum i se spune GEØRGE a ajuns la aproape un milion de vizualizari pe canalul Youtube.

Haideti sa mai dam un play noului single al lui GEØRGE feat. JO, “Nimeni nu-i perfect”, dupa care va astept cu imperesii legate de cererea in casatorie. Like?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *