Brăileanul Doru Ciutacu înregistreazã succes dupã succes pe scenele festivalurilor naţionale
2015-05-20 11:53:41

Duminică, 17 mai, a avut loc la Bucureşti Festivalul Naţional de muzică pop “Music, my love”, ediţia a II-a, organizat de reputata interpretă de muzică uşoară, profesoară de canto la Şcoala Populară de Arte Bucureşti, precum şi textier şi compozitor, doamna Viorela Filip, membră a U.C.M.R. şi a W.A.F.A. cu sediul in Malta. Din juriu au făcut parte, alături de doamna Viorela Filip, directorul festivalului, domnul Cristian Alivej- compozitor şi profesor de canto, doamna Gabriela Sauciuc-Cicone- compozitor şi textier, profesoară de canto, interpretă de muzică pop, domnul profesor Ştefan Iordache si doamna profesoară Mihaela Iordache. A fost o competiţie foarte strânsă, cu aproape 70 de participanţi, toţi foarte bine pregătiţi , desfăşurată ca un maraton între orele 10-19.

Brãileanul Doru Ciutacu a reuşit sã impresioneze din nou juriul cu vocea sa. Pentru prestaţia sa deosebită, ţinuta scenică şi interpretarea sensibilã a piesei „De dragul tãu” a fost răsplătit cu Trofeul categoriei 16-18+ ani, deşi a fost cel mai tânăr interpret la această categorie.

Totodatã, în zilele de 15 şi 16 mai s-a desfăşurat la Casa Tineretului din Brăila Festivalul Naţional “Armoniile Dunării”. Cu un juriu de excepţie , din care au făcut parte domnul compozitor Zsolt Kerestely, domnul compozitor Mihai Vanica- preşedintele juriului, domnul compozitor şi interpret Adrian Ordean- creatorul trupei “ASIA”, doamna profesoară Adriana Toma- directorul festivalului şi doamna profesoară Galina Cojocari, festivalul s-a bucurat de un mare succes. După ce au trecut de o severă preselecţie, participanţii , repartizaţi în trei grupe de vârstă : 7-10 ani, 11-14 ani şi 15-18 ani, toţi foarte bine pregătiţi, au pus la grea încercare juriul festivalului.

Doru Ciutacu, evoluând la categoria 16-18 ani, a interpretat la un inalt nivel calitativ melodiile “Hero” şi “De dragul tău”. Evoluţia sa i-a adus premiul al II-lea la categoria sus-menţionată.

Vă las să ascultați cum cântă la Concursul Festival “Floare de April” 2015 și aștept părerile voastre!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *