Cadou de 8 Martie! Cum a surpins-o Walter Zenga pe Mamica ZEN, Raluca Zenga?
2016-03-10 16:26:39

Chiar daca traieste de ani buni in Dubai, Raluca Zenga a sarbatorit 8 Martie in stil romanesc! Familia i-a pregatit mai multe surprize! Despre ce este vorba, ne dezvaluie chiar ea!

“Curios, Dubai-ul fiind un pot-pourri de culturi si nationalitati din toate colturile lumii, am constat ca exista date diferite pentru Ziua Mamei – in Emirate, precum si in numeroase state arabe, se sarbatoreste pe 20 martie (Arabic Mother’s Day); rezidentii din Anglia si Irlanda o sarbatoresc in a treia duminica inainte de Paste (anul acesta 6 Martie); iar prietenii nostri din Canada si din Statele Unite ale Americii ne-au spus ca ei onoreaza Mother’s Day in a doua duminica din luna mai (8 mai 2016). Practic doar noi, romanii, cu rusii, bulgarii, sarbii si alte cateva state din spatiul ex-sovietic am facut o fuziune intre Ziua Internationala a Femeii si Ziua Mamei, si oferim de 8 Martie buchete de flori, bomboane si mici omagii persoanelor dragi din cadrul “clanului matriarhal” care ne fac viata mai frumoasa!”, spunea Raluca Zenga.

Felicitari de la copii si sampanie roz de la sot!

Mamica Zen este mereu o rasfatata! Atat de copiii sai, cat si de sotul ei, celebrul antrenor Walter Zenga! Iata ce surprize au asteptat-o pe Raluca de 8 Martie!

“In ceea ce ma priveste, sper sa primesc de la copiii mei o felicitare cat mai artistic “mazgalita” de manutele lor de mici pictori expresionisti, decorata cu tot felul de abtibilduri si amprente lipicioase, pline de iubire… Imi amintesc cu cata migala pregateam la scoala felicitarea pentru mama si bunica mea, insotite de buchetelul de ghiocei sau zambile, amintiri atat de frumoase! Daca sunt chiar bine dispusi, Samira si Walter Junior vor imparti cu mine cateva praline si curmale umplute cu nuci caramelizate…iar sotul meu se prezinta ca de obicei cu o invitatie galanta la o cina romantica, o Șampanie roz, un buchet de flori si o cutie de macaroons asortate pastel!”, a mai adaugat autoarea “Manualului Mamicii ZEN”.

Voi ce ati primit de 8 Martie? Va astept sa-mi povestiti. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *