Castigatoarele X Factor Bulgaria colaboreaza cu un producator roman
2018-01-22 19:32:53

Renumele lui Monoir, artistul si producatorul din spatele mega-hitului “The Violin Song”, a depasit de mult granitele Romaniei. Astfel, imediat dupa ce au fost desemnate castigatoare ale renumitului concurs X Factor Bulgaria, cele patru fete de la 4Magic au decis ca pentru primul lor single sa colaboreze cu celebrul producator, Monoir.

“Este o mare onoare si suntem extrem de fericite sa lucram cu Monoir la primul nostru single! Nici macar n-am visat o astfel de oportunitate. Speram ca aceasta colaborare se va ridica la nivelul asteptarilor oamenilor care ne-au sustinut pe tot parcursul concursului”, a declarat 4Magic, prima trupa care a castigat vreodata X Factor Bulgaria.

“Mi-a placut foarte mult versiunea lor pentru «Vecherai, Rado», o melodie foarte cunoscuta din folclorul bulgar, asa ca am fost de acord sa lucram impreuna. Sunt foarte talentate si receptive. In ciuda faptului ca a fost prima lor experienta cu un producator muzical intr-un studio, am reusit sa ne intelegem de minune, drept dovada am pus bazele piesei inca din prima zi in care ne-am intalnit. Abia astept sa lucram din nou impreuna!”, continua Monoir.

Monoir a inceput anul cu o super colaborare cu Alina Eremia, alaturi de care a lansat piesa si videoclipul “Freeze”. Anul trecut, artistul a cucerit lumea cu hitul “The Violin Song”, a adunat peste 1.000.000 de cautari pe Shazam si sute de milioane de vizualizari pe YouTube cu piesele sale si cele produse de catre el. Monoir a colaborat cu nume precum Laurentiu Duta, Elena Gheorghe, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia si a produs single-uri de succes precum “Am dat tot” (3 Sud Est), “Duminica” (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin” (Alexandra Stan) si ”Vida Linda”(Sasha Lopez & Ale Blake). In martie 2017, artistul a colaborat cu June pentru “We Had Love”. In luna mai a aceluiasi an, a lansat alaturi de Bianca Linta single-ul si videoclipul “Golden Sands”, apoi a incheiat anul cu piesa “Save the night”, in colaborare cu Alexandra Stan.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *