Cele doua zodii care nu stiu sa iubeasca. Provoaca suferinta intotdeauna
2018-07-11 17:08:30

Unele zodii, pur si simplu, nu stiu sa isi exprime sentimentele. Pentru nativii acestor zodii, este foarte greu sa convietuiasca cu ceilalti, chiar daca au cele mai bune intentii.

Firea acestor nativi ii face adesea pe cei din jur sa ii evite, deoarece nu dau semne ca ar iubi si pe altcineva in afara de ei.

Din aceasta cauza, ceilalti ar putea sa creada ca nu sunt importanti si ca afectiunea le este complet straina.

Nativii zodiei Leu sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt extrem de gelosi si ca nu stiu sa imparta nimic cu cei din jur. Iar aici poate fi vorba si despre sentimente, pe care nativii zodiei nu reusesc sa le exprime.

Leii sunt adesea mult prea preocupati de propria persoana si de a primi complimente de la ceilalti, ca uita sa ofere la randul lor, timpul si energia de care dispun.

Desi sunt niste parteneri care se dau peste cap sa te ajute daca ai nevoie, acesti nativi parca au nevoie sa fie impinsi de la spate atunci cand vine vorba sa faca ei ceva, inclusiv sa isi exprime sentimentele.

Din acest motiv, multi oameni se feresc de ei, iar cei care au avut nesansa sa se indragosteasca de un nativ Leu ajung sa cunoasca suferinta. Daca ar invata sa fie mai afectuosi si sa asculte mai mult problemele partenerului de viata, lucrurile s-ar schimba foarte mult.

Nativii zodiei Sagetator reusesc sa creeze suferinte adanci. A doua zodie care pare incapabila sa iubeasca este zodia Sagetator.

Uneori, nativii acestei zodii par sa se inchida intr-o carapace si sa viseze la ceea ce numai ei stiu.

Alteori, nativii acestei zodii se angajeaza in niste discutii interminabile, iar persoana respectiva nu ii intelege deloc intentiile.

Nu stii daca nativul acestei zodii te vrea langa el ca prieten sau ceva mai mult, deoarece nu stie sa explice clar ce vrea si ce simte.

Ii este foarte greu sa isi asume angajamente. Se plictiseste greu de un mediu, de un loc de munca si chiar si de persoane uneori.

O persoana mai sensibila care se va indragosti de un Sagetator va plange cu lacrimi amare atunci cand va afla ca nu ii sunt impartasite sentimentele.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *