Compact prezinta live clipul "La multi ani, iubirea mea!", pe 3 martie la Hard Rock Cafe
2016-02-29 16:34:04

Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, Compact, revine la Hard Rock Cafe pe 3 martie pentru un show special. Compusa de Compact si produsa in studiourile HaHaHa Production, piesa “La Multi Ani, Iubirea Mea” este doar inceputul unei frumoase colaborari, iar piesa va fi prezentata alaturi de clip live la Hard Rock Cafe! “Echipa HaHaHa Production a facut mai multe variante pentru piesa, dar Paul a ales-o pe aceasta pentru ca a fost cea mai apropiata de stilul Compact”, spune Smiley.

De-a lungul anilor, trupa Compact a adus emotia in inimile indragostitilor cu hituri precum “Fata din vis”, “Un alt inceput”, “Cantec pentru prieteni”, “Mi-e tare dor de tine”, ”Esti totul pentru mine”, dar si prin miile de concerte sustinute in toata tara timp de 35 de ani, cantand totodata si pe aceeasi scena cu Bonnie Tyler, Europe & Scorpions.” Cu mii de concerte la activ, 8 albume lansate si zeci de hituri pe buzele fanilor, Compact revine in atentia publicului cu un nou single, “La multi ani, iubirea mea”, pe care il dedica tuturor celor care cred in puterea dragostei.

Liderul trupei Compact, Paul Ciuci, marturiseste: “Eu sunt tare bucuros sa lucrez cu echipe atat de tinere si profesioniste precum cea a lui Smiley, a casei de discuri Cat Music si cu fetele de la HTag PR. Piesa asta este despre toate felurile de iubire: cea de parinte, de copil, de frate, de iubita, de aproape”.

Paul Ciuci (voce, chitara), Aurel Vasilescu (tobe), Adrian Kiseleff (clape) si Alex Miu (bass), cei patru membri Compact, ne arata cum iubirea devine limbajul universal al gesturilor mici, dar de impact. In clipul regizat de catre Richard Stan & Claudiu Stan, protagonisti sunt 3 actori consacrati de teatru si film, Cristi Iacob, Alexandra Velniciuc si Adriana Nicolae. Pe langa povestea in sine, aceea a unei mame ocupate si a unui tata iubitor si grijuliu, videoclipul ilustreaza si o lectie de viata, prin personajul interpretat de catre Adriana Nicolae, cu deficiente auditive, care, in ciuda acestora, nimic nu o impiedica sa isi manifeste sentimentele.

Biletele pentru show-ul Compact se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman din Baneasa Shopping City si de la Piata Romana, Magazinele IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam “La Multi Ani, Iubirea Mea”, piesa ce va fi prezentata alaturi de clip live la Hard Rock Cafe, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *