Concert la peste 10.000 de metri altitudine pentru cei 2 baieti de la TWO!
2016-10-04 17:06:33

Turneu de success pentru fostii Akcenti, Mihai si Sorin in Middle East!
Cei doi baieti de la TWO tocmai s-au intors dinntr-un nou mini tur de success sustinut in Pakistan si Qatar saptamana trecuta.

Mihai si Sorin au avut parte de o surpriza placuta in avionul Qatar Air unde baietii fiind recunoscuti de personalul aparatului de zbor, au fost surprinsi cu prajituri si rugati sa ofere un mini concert la bordul avionului!

“Eram in zbor, ne uitam la un film cand dintr-o data s-au aprins luminile si au venit stewardesele la noi cu cateva platouri pline de prajituri, razand si fredonand o piesa de-a noastra! A fost un gest foarte frumos, ne-am bucurat mult sa vedem ca muzica noastra este apreciata! Am mancat si am facut multe poze, dupa care am incheiat cantand impreuna cateva versuri din melodiile noastre! ”

TWO au avut parte in Pakistan de 2 concerte cu peste 5000 oameni la fiecare spectacol!

Iata ce atmosfera au creat cei doi artisti. Enjoy!

“Ne bucuram de fiecare data cand mergem sa cantam in tari precum Pakistan, India sau tari din Middle East pentru ca oamenii se bucura la evenimente si traiesc fiecare vers pe care il canta impreuna cu noi pe scena! Este minunat si avem multi prieteni acolo.”

Mihai si Sorin au lansat saptamana trecuta si noul single “Fantoma din Viitor” piesa produsa in studioul lor DOMG si interpretata impreuna cu talentata Theea.

Videoclipul se bucura deja de peste 200.000 de vizualizari.

“In maxim 2 saptamani vom lansa inca o piesa in limba engleza cu o colaborare surpriza!”, au incheiat cei doi fosti Akcenti.

Like?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *